«Україна» восени запустить кіноканал. Його очолить Іван Букреєв

11 Червня 2010
27424
11 Червня 2010
14:42

«Україна» восени запустить кіноканал. Його очолить Іван Букреєв

27424
«Україна» восени запустить кіноканал. Його очолить Іван Букреєв

ТРК «Україна» готує до запуску кіноканал. Як пояснив ТК генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі, зараз компанія готує пакет документів для отримання ліцензії на мовлення.

 

Нового нішевого мовника очолить новий керівник відділу стратегічного планування групи Іван Букреєв. Цю інформацію ТК дізналась в прес-службі «України».

 

За словами Вальдемара Дзікі, планується, що канал розпочне мовлення восени цього року. Також зараз ведуться перемовини щодо його дистрибуції у кабельних мережах.

 

 «Ми хочемо, щоб це був сильний,  хороший, справжній кіноканал. Це не канал, який буде показувати повтори, повтори та повтори. Це канал, який матиме певну кількість прем'єрних показів. Ми бачимо, що в Україні є ніша, яку можна заповнити таким чином. І ми сподіваємось, що канал буде хорошим та популярним», - сказав пан Дзікі.

 

Також він зазначив, що сітка каналу буде готова за два місяця. «Адже поки ми не отримали ліцензію, ми можемо тільки планувати. Хоча я сподіваюсь, що ми отримаємо її», - додав він.

 

Нагадаємо, до медіагрупи «Україна» на сьогодні належать універсальний загальноукраїнський канал «Україна», регіональний мовник «Донбас», спортивні канали «Футбол» і «Футбол Екстра», а також планується до запуску ТРК «Новини».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27424
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5065 дн. тому
А почему ТК не пишет о вопиющем факте, который произошёл вчера на ТРК Украина? На Одесскую киностудию пригнали огромную массовку, технику, специалистов для съёмки программы Данилевича. Но, потрясающе, никто (!) из гостей не пришёл! Пришлось запускать в эфир пилотный вариант программы, снятый ещё в мае. Интересно, кто ответит за выкинутые $30000? Джунь? Ионова? Или теневик Безлюдная? Если подобное повторится в ближайшее время у канала не будет возможности поставить в эфир замену, т.к. её просто пока не существует, а ту, что была, использовали вчера. Интересно, что именно вчера впервые(!) на съёмки приехал представитель компании, у которой ТРК "Украина" покупала лицензию на производство программы "Открытый доступ". В его функции входил контроль над производством программы, согласно лицензии. Представляете удивление этого "проверяющего", когда на его глазах сорвалась съёмка программы из-за бездарнейшей работы топ-менеджмента?
Знаю
5065 дн. тому
Свежо придание, да верится с трудом...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду