detector.media
11.06.2010 14:42
«Україна» восени запустить кіноканал. Його очолить Іван Букреєв

ТРК «Україна» готує до запуску кіноканал. Як пояснив ТК генеральний директор каналу Вальдемар Дзікі, зараз компанія готує пакет документів для отримання ліцензії на мовлення.

 

Нового нішевого мовника очолить новий керівник відділу стратегічного планування групи Іван Букреєв. Цю інформацію ТК дізналась в прес-службі «України».

 

За словами Вальдемара Дзікі, планується, що канал розпочне мовлення восени цього року. Також зараз ведуться перемовини щодо його дистрибуції у кабельних мережах.

 

 «Ми хочемо, щоб це був сильний,  хороший, справжній кіноканал. Це не канал, який буде показувати повтори, повтори та повтори. Це канал, який матиме певну кількість прем'єрних показів. Ми бачимо, що в Україні є ніша, яку можна заповнити таким чином. І ми сподіваємось, що канал буде хорошим та популярним», - сказав пан Дзікі.

 

Також він зазначив, що сітка каналу буде готова за два місяця. «Адже поки ми не отримали ліцензію, ми можемо тільки планувати. Хоча я сподіваюсь, що ми отримаємо її», - додав він.

 

Нагадаємо, до медіагрупи «Україна» на сьогодні належать універсальний загальноукраїнський канал «Україна», регіональний мовник «Донбас», спортивні канали «Футбол» і «Футбол Екстра», а також планується до запуску ТРК «Новини».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY