Суперзіркою на «1+1» стала Вікторія Корженок

2 Червня 2010
19696
2 Червня 2010
10:12

Суперзіркою на «1+1» стала Вікторія Корженок

19696
Суперзіркою на «1+1» стала Вікторія Корженок

Згідно з результатами глядацького голосування переможцем шоу «Суперзірка», яке транслював телеканал «1+1», стала вчителька музики Вікторія Корженок.

 

Головний переможець був оголошений під час фінального концерту, який транслювався у прямому ефірі 1 червня. Окрім почесного звання  Вікторія Корженок також отримала головний приз проекту - один мільйон гривень.

 

Нагадаємо, що до фіналу конкурсу увійшли ще двоє виконавців - Вєра Варламова і Дмитро Гарбуз.

 

За Вікторію Корженок глядачі віддали 52% голосів, а за Вєру Варламову і Дмитра Гарбуза - відповідно по 24%.

 

На гала-концерті Вєра Варламова отримала від адміністрації Харківської області ключі від нової квартири. Раніше вона зазначала, що якби виграла головний приз, то витратила б його на придбання житла.

 

 Останній випуск «Суперзірки» за комерційною аудиторією каналу 18-54, «50 тис.+» взяв рейтинг 3,5%, частку 11,74%. В середньому проект мав частку 11,12%

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Суперзірка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19696
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
skif
5084 дн. тому
Наконец то этот ужас закончился!!! хоть одна польза с этого проекта –победительница Виктория, молодец, достойна на 101%!!!
27111965
5084 дн. тому
Щиро рада за Вікторію Корженюк!!! Її чудовий голос вартує більше 1 млн. УСПІХІВ ТОБІ, ВІКТОРІЄ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду