До Дня Перемоги «Інтер» покаже кольоровий парад 1945 року, ICTV − прем`єри фільмів

28 Квітня 2010
16413
28 Квітня 2010
11:00

До Дня Перемоги «Інтер» покаже кольоровий парад 1945 року, ICTV − прем`єри фільмів

16413
До Дня Перемоги «Інтер» покаже кольоровий парад 1945 року, ICTV − прем`єри фільмів

9 травня «Інтер» покаже кольорову версію святкового параду 1945 року, пряму трансляцію Військового параду до Дня 65-річниці Дня Перемоги та спецвипуски проекту «Чекай на мене». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кольорова версія параду 1945 року вийде на каналі о 8.00, а по її завершенню - о 9.55 розпочнеться трансляція урочистостей.

 

5-хвилинні спецвипуски «Чекай на мене» вийдуть в ефірі кілька разів: о 09.15, 11.50, 15.15, 19.40 и 20.40. За інформацією прес-служби каналу, команда «Чекай на мене» знайшла тисячі загублених листів фронтовиків Другої світової війни, і деякі з них доставили  їхнім адресатам - рідним і близьким фронтовиків.

 

Окрім цього о 19.59 «Інтер» вшанує героїв війни хвилиною мовчання.

 

Також, за інформацією прес-служби, наступного тижня на каналі вийдуть два художні фільми власного виробництва каналу. Це «Дот» (8 травня, 14.20) та «Двоє» (9 травня 15.30) виробництва «Інтер Медіа продакшн» спільно з «Ілюзіон Фільмз». Обидві стрічки розповідають про події Другої світової війни.

 

Канал  ICTV до Дня перемоги планує показати прем'єрні фільми про Другу світову війну. 8 травня в ефірі вийде історичний проект «Москва. Осінь. 41-й», в якому поєднується документалістика, думки очевидців, ігрове кіно та комп'ютерна графіка. Також у цей день відбудеться телепрем'єра картини «Смертельна сутичка» білоруського режисера Олександра Франскевича-Лайє. До того ж лядачам представлять історичну драму «Виклик» Едварда Цвіка про польський повстанський рух під час Другої світової війни.

 

9 травня  на ICTV вийде документальний проект «Ржев. Невідома битва Георгія Жукова» (16.55), військова драма «Туман» (19.00) та  трилер «Ворог біля воріт» ( 22:50). 10 травня на ICTV покажуть екшн Film.ua «Паршиві вівці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду