«Смішні люди» стартують на СТБ 1 травня

26 Квітня 2010
24726
26 Квітня 2010
13:20

«Смішні люди» стартують на СТБ 1 травня

24726
«Смішні люди» стартують на СТБ 1 травня

1 травня на СТБ стартує нове гумористичне шоу - Смішні люди». Про це повідомляє прес-служба.

 

Проект вийде о 18.00. Нагадаємо, раніше цей проект голова правління СТБ Володимир Бородянський назвав продовженням програми «ВусоЛапоХвіст».

 

За інформацією прес-служби, розважальна програма складатиметься зі «смішного» відео, скетчів за участю зірок та студійних розіграшів відомих людей. Ведучі шоу та головні актори скетчів - Дмитро Танкович та Євген Сморигін, які нині ведуть проект «Україна має талант! Другий шанс». Також у якості актора в проекті виступатиме фіналіст першого сезону «Україна має талант!» Валерій Юрченко. Як  повідомляла ТК, канал вже заявляв, що створить програму за участю Валерія Юрченка.

 

Керівником і головним режисером «Смішних людей» буде Ксенія Бугримова.

 

«У нас буде добрий та щирий гумор, без «перченых» жартів і «взрослых» анекдотів, оскільки «Смішні люди» - це програма в першу чергу для сімейного перегляду, - цитує прес-служба Дмитра Танковича. За його словами, у шоу не буде політичних жартів.

 

У студії програми наживо гратиме джаз-бенд. У премє'рній програмі, що вийде в ефір1 травня, участь у кетчі візьме ірано-шведський співак Arash та Влад Яма. Гостею для розіграшів у студії стане балерина Анастасія Волочкова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24726
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду