detector.media
26.04.2010 13:20
«Смішні люди» стартують на СТБ 1 травня

1 травня на СТБ стартує нове гумористичне шоу - Смішні люди». Про це повідомляє прес-служба.

 

Проект вийде о 18.00. Нагадаємо, раніше цей проект голова правління СТБ Володимир Бородянський назвав продовженням програми «ВусоЛапоХвіст».

 

За інформацією прес-служби, розважальна програма складатиметься зі «смішного» відео, скетчів за участю зірок та студійних розіграшів відомих людей. Ведучі шоу та головні актори скетчів - Дмитро Танкович та Євген Сморигін, які нині ведуть проект «Україна має талант! Другий шанс». Також у якості актора в проекті виступатиме фіналіст першого сезону «Україна має талант!» Валерій Юрченко. Як  повідомляла ТК, канал вже заявляв, що створить програму за участю Валерія Юрченка.

 

Керівником і головним режисером «Смішних людей» буде Ксенія Бугримова.

 

«У нас буде добрий та щирий гумор, без «перченых» жартів і «взрослых» анекдотів, оскільки «Смішні люди» - це програма в першу чергу для сімейного перегляду, - цитує прес-служба Дмитра Танковича. За його словами, у шоу не буде політичних жартів.

 

У студії програми наживо гратиме джаз-бенд. У премє'рній програмі, що вийде в ефір1 травня, участь у кетчі візьме ірано-шведський співак Arash та Влад Яма. Гостею для розіграшів у студії стане балерина Анастасія Волочкова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY