ТРК «Київ» запускає програму «Афіша»

30 Березня 2010
14066
30 Березня 2010
12:01

ТРК «Київ» запускає програму «Афіша»

14066
ТРК «Київ» запускає програму «Афіша»

На телеканалі «Київ» з 1 квітня стартує новий проект - щотижнева програма «Афіша» з ведучою Іриною Пустільник. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«У програмі йтиметься про головні прем'єри кіно й театру, про відкриття нових виставок і арт-проектів, про новини з концертних майданчиків», - сказав генеральний директор ТРК «Київ» Дмитро Джангіров.

 

Програма «Афіша» буде виходити в ефір ТРК «Київ» щочетверга о 20.45 із повтором у суботу о 22.55.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14066
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Иван
5156 дн. тому
ravwandzhamwut // 30.03.2010 23:08:39 Даже не знаю,как к Вам обращаться-но что-то не похоже на "уважаемого" человека.Имени у вас нет человеческого.А относительно фактов "профффесиональности" мерской команды-то их хоть отбавляй:недоверие киевлян к их деят-и-89% (на остальніх хотелось бы еще посмотреть);результаты депутатс следственной комиссий как Куликова,так и Прогнимака-Резниковича (как раз именно относительно уничтожения газет "В Киев","Крещатик" и тп).И развращений казбека.Да какие аргументы еще надо-если столицу Украины довели до коллапса,15 !!) тысяч чел пострадали на льдах,бездорожиии,канализациях,а эти фарисеи еще это воспевают!? Так у кого злость? КТО же ты такой,изверг?
ravwandzhamwut
5156 дн. тому
шановний "Иван". невиправдана злість таких, як ви відгула і відбула себе разом з тимошенківською патетикою. Ви не привели жодного аргументу щодо ваших слів. таке враження, що ви психічно хворий. вибачте мене, будь-ласка, я не лікар, але на це мені дуже схоже. жодним чином не хотів вас образити.
Иван
5157 дн. тому
Mальчики,успокойтесь! Что бы не представляли, запускали,открывали нп ТРК-Киев, всеравно будет зловоние "джангиров+аделаджа+леня". Ведь эта команда,уничтожив коммунальные СМИ- от ТРК до газет "Вечерний Киев", Крещатик доказала, что они способны работать "вне морали и проффесионализма". Если они заявляют,что "создается", значит , это уничтожается, ибо оно деструктивно, алогично,и в конечном результате, работает против этой команды.Как антиреклама. Посмотрите на эти уродливые фейсы-казбек с опущенными штанами,жирный немытый джангиров,с перекошенной мордой имиджмейкер мера деревянко, крававица кальчицкая, гадалки- чем здесь помочь? По-моему, самая гениальная АФИША!
Константин Пасюков
5157 дн. тому
Дорогой режиссер! Я не хочу с Вами спорить, т.к. не знаю, что в начале 00Х выходило на НТВ, я его не мониторил! на тот момент идея пришла сама по себе. Киев большой и культурный город и большинство киевлян просиживают большую часть выходных гадая, как провести оставшееся время вот и возникла идея помочь большинству)))) Тем более на местном канале..... Конечно согласен, что такая программа должна быть, ну а на сколько она станет интересной посмотрим!
ravwandzhamwut
5157 дн. тому
Колеги, моя персональна думка, що така телепрограма почне виходити, і буде добре, якщо вона стане якісною і популярною. а всі ваші словесні бої перенесіть в суд. це по-чоловічому: рішення суду, підтвердження авторських прав і т.д.
Режиссер
5157 дн. тому
Дорогй Константин, до того как Джангиров украл у вас идею, вы сами ее украли у канала НТВ где она выходила еще в самом начале 00х))) так что не будте строги)))
Константин Пасюков
5157 дн. тому
Все таки украли!!!! Эта идея пришла в мою голову еще в 2007 году, была разработана концепция и обговаривалась с Александром Колодием, тогдашним нашим генеральным. но по непонятным причинам, Джангиров тогда ее не утвердил, после смены Продюсерского цеха, я подал концепцию повторно, но Бектрусунов захотел "ТОП - 10" (он как раз купил этот журнал - нужен был продукт для раскрутки)..... И тут на тебе! "Афиша" даже рабочее название оставили не говоря уже о выходе в эфир! За, что премного благодарен))))) Аплодирую стоя!!!! Креативно и своевременно!!!! Ура товарищи!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду