У Росії транслюватимуть саме Перший національний

17 Березня 2010
18386
17 Березня 2010
20:45

У Росії транслюватимуть саме Перший національний

18386
У Росії транслюватимуть саме Перший національний

Перший національний транслюватимуть в Росії. Про це зазначається на офіційному сайті Президента України у повідомленні про візит президента РФ Дмитра Медведєва до Києва.

 

«У ході розмови Президентів України та Росії йшлося про прийняте рішення стосовно трансляції каналу УТ-1 на територію Росії», - цитуємо текст повідомлення.

 

Ніякої уточнюючої інформації - зокрема про спосіб розповсюдження сигналу, терміни запуску та узгодження питання щодо авторських прав, у повідомленні немає.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході візиту Віктора Януковича до Москви російський президент Дмитро Медведєв у присутності журналістів пообіцяв сприяти появі одного-двох українських телеканалів в Росії. «Хочу вас проинформировать, что в самое ближайшее время я встречусь с руководителями наших СМИ, которые сейчас будут реализовывать проект по вещанию на территории всей РФ - в рамках цифровых возможностей - каналов наших ближайших друзей и соседей, и среди них один или два украинских канала», - цитує слова Медведєва зі спільної з Януковичем прес-конференції РІА «Новости».

 

Пояснення, як це відбуватиметься, пізніше дав голова Міністерства зв'язку РФ Ігор Щеголев. На нараді він назвав оптимальним рішенням з точки зору розмірів території Росії розміщення таких каналів на супутниковій платформі «НТВ-Плюс». За його словами, зараз у цієї компанії з'явилися додаткові супутникові ємності й це дозволить додати нові канали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18386
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5151 дн. тому
2 Лісник Предложение транслировать парочку укр. каналов в России в обмен на улучшение языковой политики на Украине поступило от Медведева, теперь, я говорю, что нужно сделать Януковичу, чтобы нам не позориться с УТЭОДИН.
Лісник
5152 дн. тому
Ніяких поступок не треба. В РФ купа наших людей, тож Президент РФ зобов`язаний вирішити це питання. В Україні ж до дідька їхньої телепродукції. Якщо в Московії є бодай якесь розуміння справедливості, то інакше і не могли б вчинити, окрім надання Україні можливості транслювати свій медіапродукт для нашої діаспори.
Алегарф
5152 дн. тому
И на какие уступки теперь идти Яныку, дабы Медвед отказался от своей идеи? Это ж позор на весь мир!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду