Співачка Руслана стверджує, що підтримала Тимошенко з особистих симпатій

18 Січня 2010
14452
18 Січня 2010
11:42

Співачка Руслана стверджує, що підтримала Тимошенко з особистих симпатій

14452
Співачка Руслана стверджує, що підтримала Тимошенко з особистих симпатій

Співачка Руслана Лижичко в ефірі телеканалу ТВі запевнила, що брала участь в агітаційному турі на підтримку кандидата в Президенти Юлії Тимошенко не через фінанси, а через особисті симпатії.  

 

«Ми будемо чекати своїх бонусів... дивідендів, сказала виконавиця . - Це буде у вигляді ефіру...на телеканалах, радіо. Це, ми сподіваємося, що буде і подальший розвиток, і концертна діяльність. Але в цьому турі, ми домовилися, що фінанси не присутні...Я би не кічилася, що беру участь у компанії президентській виключно через фінансову складову», - скзала Руслана, додавши, що агітувала за Тимошенко через особисті симпатії до неї, «абсолютно емоційні».

 

Про своє ставлення до Віктора Януковича Руслана розповіла історію: в 2004 році, коли після перемоги на «Євробаченні» її призначили радником Януковича, її запросили на вечір до «лідера».   Коли вона сказала, що має інші плани, то їй заявили, що як вона не приїде сама, її привезуть на зустріч з ним в багажнику.

 

Щодо Ющенка, то співачка стверджує, що він її «кинув», використавши її віру «найнеправильнішим, найнижчим» способом. Після цього вона не вірить красивим розмовам і до будь-якого політика намагається зберігати рівне ставлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14452
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
GG
5218 дн. тому
Руслана зрадниця національних інтересів. Захотіла швидкого результату від Юлі та ще й каже що фінансова сторона не грає ніякої ролі ))) Брехлива дикунка.
кокотюха
5219 дн. тому
а з яких міркувань вон взяла квартиру в києві від януковича?
йцукенг
5224 дн. тому
да нет же, он не искал, скорее певичка была рада, что хоть в его лице имеет поддержку у победителей, ведь скачки в кожах-шкурах под один и тот же незамысловатый мотив, на протяжении стольких лет уже никого и нигде не трогают и не возбуждают, певичка-то сошла на "нет". Так тут еще и угораздило вляпаться в тур, по всей видимости, проигравшей стороны...Что ж теперь делать-то, когда с творчеством и талантом не сложилось? Нужно обязательно втираться в доверие обратно к ПР... Ведь это ж не то, что в 2004 году в нужный момент, из советников Януковича по культуре, на его же деньги попав на Евровидение, сделав шоу в киеве и тур по украине, резко и вовремя соскочить на оранжевый майдан и целовать Ющенко в десна... А затем также мастерски переползти к Юле...Просчиталась певичка, однако, теперь ищет пути "залечь" снова под регионы и ищет оправдание своей продажности, "абсолютно емоцийни"...
123
5224 дн. тому
А интервью "черного пиарщика" с Русланой стоило посмотреть. Как он вертелся, как пытался выдавить хоть что-то, что бы дало ему возможность обвинить певицу (и весь тур) в продажности. Искал что-то свое...
підтримувала за ефіри:)
5224 дн. тому
А что такое - зачем такой красноречивый заголовок поменяли?:)
Українець
5224 дн. тому
Зрада, вона і є зрада. Якими фіговими листочками її не прикривай... Такої співачки для мене більше не існує!
piton
5224 дн. тому
Як приємно, що у нас ще є такі чесні, порядні і принципові люди! Вдалих тобі, Руслано, агітаційних турів інших виборів! Не слухай заздрісників!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду