detector.media
18.01.2010 11:42
Співачка Руслана стверджує, що підтримала Тимошенко з особистих симпатій

Співачка Руслана Лижичко в ефірі телеканалу ТВі запевнила, що брала участь в агітаційному турі на підтримку кандидата в Президенти Юлії Тимошенко не через фінанси, а через особисті симпатії.  

 

«Ми будемо чекати своїх бонусів... дивідендів, сказала виконавиця . - Це буде у вигляді ефіру...на телеканалах, радіо. Це, ми сподіваємося, що буде і подальший розвиток, і концертна діяльність. Але в цьому турі, ми домовилися, що фінанси не присутні...Я би не кічилася, що беру участь у компанії президентській виключно через фінансову складову», - скзала Руслана, додавши, що агітувала за Тимошенко через особисті симпатії до неї, «абсолютно емоційні».

 

Про своє ставлення до Віктора Януковича Руслана розповіла історію: в 2004 році, коли після перемоги на «Євробаченні» її призначили радником Януковича, її запросили на вечір до «лідера».   Коли вона сказала, що має інші плани, то їй заявили, що як вона не приїде сама, її привезуть на зустріч з ним в багажнику.

 

Щодо Ющенка, то співачка стверджує, що він її «кинув», використавши її віру «найнеправильнішим, найнижчим» способом. Після цього вона не вірить красивим розмовам і до будь-якого політика намагається зберігати рівне ставлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY