detector.media
05.01.2010 17:37
Оператор телекомунікацій «Медіа-транзит» перейде на інший супутник і розширить свої послуги

Український оператор телекомунікацій «Медіа-транзит» у середині січня припиняє надавати телекомунікаційні послуги з допомогою супутника Sirius 4. Цю інформацію ТК підтвердив керівник компанії Сергій Ягода.

 

За його словами, «Медіа-транзит» готується до переходу на інший супутник і розширення послуги. Угода має бути підписана до кінця січня. «Ми будемо формувати новий пакет, насамперед підніматимемо сигнал тих каналів, які зараз піднімаються з-за кордону. Канали, які ми підіймали на Sirius 4, перейшли на інші транспондери», - зазначив пан Ягода.

 

Раніше інтернет-видання «Телепростір» з посиланням на польське інтернет-видання Satkurier повідомляло, що «Медіа-транзит» швидше за все припиняє своє існування. Зараз оператор обслуговує транспондер EG6 (12,737 ГГц, поляризація вертикальна, SR 6000, FEC 3/4; DVB-S/QPSK) на супутнику Sirius 4 і здійснює трансляцію лише трьох каналів: «Малятко-ТВ», English Club TV i «Буковина».

 

Однак «Малятко-ТВ» вже змінив оператора на «Укркосмос» і перейшов на супутник Hellas Sat 2, а English Club TV уже тестується на новій частоті супутника Sirius 4. Нагадаємо, що 1 листопада від послуг «Медіа-транзиту» відмовилися канали «Меню-ТВ», «Турбюро», 2Т, «КіКо», «Планета» і «Світ», що перейшли в «Укркосмос» на супутник Hellas Sat 2.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY