«Шустер live» з Януковичем мав у великих містах вищі показники, ніж ефір з Тимошенко

28 Грудня 2009
27604
28 Грудня 2009
15:43

«Шустер live» з Януковичем мав у великих містах вищі показники, ніж ефір з Тимошенко

27604
«Шустер live» з Януковичем мав у великих містах вищі показники, ніж ефір з Тимошенко

«Шустер live», гостем якого був лідер Партії регіонів Віктор Янукович, взяв нижчі показники  за попередній спецвипуск програми за участю Юлії Тимошенко (рейтинг 5,05%, аудиторія 18,58%) - рейтинг 3,86%, частку 14,23%, загальнонаціональна панель.

 

Натомість, у містах «50 тис.+»  ситуація протилежна і випуск з Віктором Януковичем мав рейтинг 4,6%, частку 16,34%, тоді як попередній ефір з прем'єром мав рейтинг 4,16%, частку 16,11%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27604
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алексей
5234 дн. тому
Оратор янек никакой. Весь эфир думал, а не дурак ли я. Ответы на вопросы сводились к фразе "за последние пять лет" которую янек повторил раз двадцать. Не нужно было слушать слушать янека, нужно было смотреть на выражение лица Савика Шустера.
Marta
5245 дн. тому
да все понимали, что коса пиарится, никуда б оно не ворвалось, это чудовище косатое сольно орать смелое, а прийти - это нарваться на критику, косатое понимает, что её на лжи поймать - это очень легко.
talant
5252 дн. тому
Все ждали, когда в эфир ворвётся Тимошенко)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду