detector.media
25.12.2009 19:37
Шустер вважає намір Тимошенко прийти в студію без запрошення посяганням на приватну власність та свободу слова

Прес-служба «Савік Шустер студії» відповіла на заяву прес-секретаря прем'єр-міністра Марини Сороки агентству УНІАН про намір Юлії Тимошенко прийти на прямий ефір програми  «Шустер live» з кандидатом у Президенти Віктором Януковичем у супроводі телекамер.

 

У релізі, поширеному «Савік Шустер студією»  наголошується, що студія не запрошувала прем'єр-міністра в ефір.

 

«Вторжение в студию во время прямого эфира мы расцениваем как покушение на частную собственность, свободу слова и вмешательство в редакционную деятельность "Савик Шустер Студия" и ТРК "Украина"», - ідеться в документі, з яким можна ознайомитися тут.  

 

Також «Савік Шустер Студія» звертається до правозахисників з проханням відстежувати ситуацію, що склалася, а також нагадує, що продовжує сподіватися на ефір з трьома лідерами - Ющенком, Тимошенко та Януковичем, оскільки таке спілкування в ефірі, на його думку, є важливим для суспільства.

 

Нагадаємо, на кілька годин  раніше телеведучий Савік Шустер сказав ТК, що не збирається робити ніяких заяв щодо цього інциденту.

 

На запитання ТК, чи він пустить прем'єр-міністра, якщо та приїде до нього з камерами, Савік відповів: «Так, пущу. Це ж некоректно - не пускати».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY