ICTV створить шоу за форматом Hole in the Wall та зніме докудраму, ситком і 5 екшенів про війну

17 Грудня 2009
22040
17 Грудня 2009
14:50

ICTV створить шоу за форматом Hole in the Wall та зніме докудраму, ситком і 5 екшенів про війну

22040
ICTV створить шоу за форматом Hole in the Wall та зніме докудраму, ситком і 5 екшенів про війну

Наступного року канал ICTV запустить українську версію формату Fremantle Media Ltd. Hole in the Wall («Дірка в стіні»). Про це повідомляють джерела ТК.

 

Як писала ТК, цей формат ще в 2007 році придбала «Студія Пілот», тому, ймовірно, саме цей продакшн і вироблятиме проект для ICTV. Оригінальне шоу було створене в Японії, зараз у багатьох країнах світу транслюються його локальні версії (у Росії на «Первом канале» вже вийшло два сезони під назвою «Стінка на стінку»).

 

 

 

Також на ICTV вийде документальна драма «По закону», яку на замовлення каналу знімає Film.uа. Це історія про роботу трьох слідчих. За інформацією джерел ТК, на каналі впевнені, що цей серіал стане кращим за «Міс Марпл» та «Кулагін і партнери».

 

Ще один цікавий проект ICTV планує запустити у вересні 2010 року: ситком «Таксі». Нагадаємо, на каналі вже є успішний досвід виробництва ситкому за міжнародним форматом - «Леся та Рома».

 

Окрім цього канал запланував зйомку 5 художніх екшенів про війну за участю таких зірок, як Кирило Плетнєв, Михайло Євланов, Олексій Бардуков, Іван Кокорін, Олексій Чадов, Анатолій Пашинін та інші.

 

У прес-службі ICTV зазначили, що поки канал не коментує питання щодо нових проектів.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - dentedcans.wordpress.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22040
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Залипуха
5243 дн. тому
Планов громадье, а в последствии и смотреть нечего.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду