Моральній комісії мало 3,7 млн гривень, які передбачені для неї в держбюджеті

1 Грудня 2009
10262
1 Грудня 2009
11:43

Моральній комісії мало 3,7 млн гривень, які передбачені для неї в держбюджеті

10262
Моральній комісії мало 3,7 млн гривень, які передбачені для неї в держбюджеті

Діяльність Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі за три квартали 2009 року профінансована на 82,4% річних призначень в обсязі 3,054 млн гривень. Цю інформацію повідомили в Міністерстві фінансів України на запит Інституту медіа права.

 

Загалом у 2009 році на фінансування НЕК у державному бюджеті заплановано 3,706 млн гривень. У 2007 році було заплановано 3,456 млн гривень, у 2008 році - 4,134 млн гривень.

 

У держбюджеті видатки на забезпечення діяльності Комісії передбачені за бюджетною програмою «Здійснення контролю у сфері захисту суспільної моралі» у складі видатків Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення як головного розпорядника коштів.

 

На своєму останньому засіданні 19 листопада члени Комісії заслухали інформацію про фінансове і матеріально-технічне забезпечення. Зокрема голова НЕК Василь Костицький поскаржився на недостатнє забезпечення і як приклад навів, що працівники апарату змушені по черзі працювати за комп'ютерами, яких не вистачає на всіх.

 

Відтак, НЕК доручила апарату підготувати листи до Верховної Ради і Кабінету Міністрів з проханням підтримати діяльність Комісії та вирішити питання щодо її фінансового забезпечення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10262
Теги:
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
буба
5271 дн. тому
а деньги будут потрачены на протирку столов, клавиатур и мониторов от спермы да на замену испорченной подозрительными пятнами оббивки мягкой мебели и кресел в офисе НЕК. Это особенно актуально после просмотра порнографически-аморального мультфильма "Симпсоны" и журнала "афиша"
Начальник
5271 дн. тому
А что, думаете легко отсматривать тонны производимой в Украине порнухи? Это все на молоко, за вредность.
кокотюха
5271 дн. тому
а ху-ху не хо-хо? моралісти, на фіга вам комп`ютери, там же інтернет і порнографія? чи може, саме через це?
йцукен
5271 дн. тому
Вот куда очень морально деваются многомиллионные средства, которых вечно нехватает на выплаты пенсионерам, на медицину и борьбу с гриппом наконец, на другие нужды державы... Вот она- МОРАЛЬ! Списать на дерибан сборища пустобрехов миллионы! И самое обидное, что оно, такое сборище, не единственное! Кстати, не лишним будет провести ревизию технических средств и автопарка моралистов и посмотреть: на сколько морально ездить в стране, где 85% - нищие , на иномарках представительского класса, купленных за государственный счет, против езды на продукте отечественного автопрома - Таврии или ДЭУ-Ланос...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду