«Фокус»: Серед 100 найвпливовіших жінок України – 11 медійниць

22 Жовтня 2009
9256
22 Жовтня 2009
19:18

«Фокус»: Серед 100 найвпливовіших жінок України – 11 медійниць

9256
«Фокус»: Серед 100 найвпливовіших жінок України – 11 медійниць

До рейтингу «100 найвпливовіших жінок України» журналу «Фокус» увійшло 11 представниць медіа. Про це повідомляє Інтернет-видання «Медіа бізнес».

 

Найвпливовішою серед них видання вважає заступницю головного редактора газети «Дзеркало тижня» Юлію Мостову (21 місце). 36 позицію посідає головний редактор «Української правди Олена Притула. Поруч з нею - засновник та керівник інтернет-проекту «Детектор медіа» Наталія Лигачова (39 місце).

 

42 позицію обіймає глава департамента публіцистичних програм ICTV Оксана Соколова. 47 місце у телеведучої Ольги Герасим`юк.

 

До другої половини рейтингу увійшли голова правління Нового каналу Ірина Лисенко (59 місце), автор та ведуча програми «Я так думаю з Анною Безулик» на 5-му каналі (64 місце), головний редактор інформаційної служби та телеведуча каналу ICTV Олена Фроляк (77), ведуча «1+1» Алла Мазур (78), ведуча СТБ Оксана Марченко (84), а також ведуча Нового каналу Маша Єфросиніна (97). На 91 позиції - журналіст та ведуча телепрограм студії «Голос Америки» Мирослава Гонгадзе.

 

Увійшли до рейтингу і екс-журналістки, керівники можновладних прес-служб  - прес-секретар прем`єр-міністра України Марина Сорока (22) та прес-секретар Президента України Ірина Ваннікова (29, прес-секретар голови СБУ Валентина Наливайченка Марина Остапенко (66). 

 

На 25-му місці голова служби інформаційної політики Президента Лариса Мудрак, а Олена Довженко,  що представляє інтереси народного депутата, бізнесмена і голови футбольного клубу «Шахтер» Ріната Ахметова на 80 місці.

 

Не втрачає впливовості екс-прес-секретар Ющенка, народний депутат Ірина Геращенко (34). Також «Фокус» зарахував до рейтингу членів Нацради - Тетяну Мокріді (35) та Тетяну Лєбєдєву (46).

 

На перших позиціях рейтингу  - прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко, голова Секретаріату Президента України Віра Ульянченко та глава спостережної ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Катерина Ющенко.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9256
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
578
5299 дн. тому
Алле Мазур ее "влывовисть" купил саша Ткаченко, чтобы подороже продавать участие политиков в эфирах с Аллой
O.K.
5300 дн. тому
а на що впливає "Фокус"?
44
5300 дн. тому
Маша Ефросинина и Алла Мазур? На что они влияют? Мазур даже на своих гримеров и стилистов не влияет, она очень плохо одета, содержание ее выпусков тоже вне ее влияния. Ефросинина одета хорошо, но тоже ни на кого не влияет. Ванникова влияет только на няню своих детей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду