Андрій Сайчук повернувся на «Інтер»

16 Жовтня 2009
26135
16 Жовтня 2009
11:42

Андрій Сайчук повернувся на «Інтер»

26135
Андрій Сайчук повернувся на «Інтер»

Андрій Cайчук, який працював спецкореспондентом програми «Подробиці», а у вересні цього року звільнився з «Інтера», знову повернувся на телеканал на ту саму посаду. Цю інформацію «Детектор медіа» Андрій підтвердив особисто.

 

Нагадаємо, що у вересні Андрій Сайчук перейшов на телеканал СТБ, де мав стати автором одного документального проекту. «На жаль, цей проект так і не запустився, і я вирішив повернутися на "Інтер"», - сказав Андрій.

 

Екс-випусковий редактор «Інтера» Анжела Руденко, яка також звільнилася з НІСу у вересні, наразі працює на ТВі. «Я працюю випусковим редактором новин на ТВі», - розповіла Анжела Руденко «Детектор медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26135
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5308 дн. тому
Факт в тому, що Сайчук пішов не через зміну керівництва у НІСі)
ку
5308 дн. тому
не велика была потеря, не велика - находка. как журналист - он достаточно бестолковый. к чему выделять эту новость, как нечто неординарное - не ясно! еще за этот период уволилось и было пиинято на работу 4 уборщицы, 3 водителя и сантехник...Но, однако, тенденция. Скоро и Аня обратно вернут....С самыми толковыми, во всём мире не сыскать таких мэтров, документалистами "07" продакшн
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду