Петро Порошенко обіцяє посилити українські позиції в інформаційній війні

13 Жовтня 2009
24151
13 Жовтня 2009
13:38

Петро Порошенко обіцяє посилити українські позиції в інформаційній війні

24151
Петро Порошенко обіцяє посилити українські позиції в інформаційній війні

Новопризначений міністр закордонних справ України Петро Порошенко запропонує нові підходи в інформаційній політиці МЗС. По це він сказав під час виступу на Дев'ятій нараді керівників закордонних дипломатичних установ України, повідомляє агентство УНІАН.

 

«Інколи ми відчуваємо, що проти нашої держави розв'язана інформаційна війна і ми її програємо», - зауважив пан Порошенко і пообіцяв запропонувати нові підходи в інформаційній роботі.

 

«Процес глобалізації робить зовнішню політику транспарентною, і не встигають висохнути чорнила на документі, як експерти і журналісти намагаються його коментувати. І така увага до діяльності дипломатів вимагає від нас високого професіоналізму і покладає на нас велику відповідальність», - зазначив міністр .

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24151
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду