detector.media
22.09.2009 16:33
Савік Шустер починає шукати лідерів у регіонах

26 вересня «Савік Шустер Студія» починає перший етап реаліті-шоу «Стань лідером». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Відтепер упродовж 25 тижнів команда «Савік Шустер студія» їздитиме регіонами України і шукатиме нових лідерів. За цей час  планується об'їздити всі  обласні центри. У кастингу проекту  можуть взяти участь люди від 18 до 40 років, які не належать до жодної з політичних сил та не працюють у структурах влади. Робота з «місцевими лідерами»  триватиме упродовж трьох днів з суботи до понеділка.  Перший кастинг пройде з 26 по 28 вересня в Одесі. У фінальній частині відбору у кожному регіоні участь братиме Савік Шустер. У формі спецпроекту це шоу будуть показувати місцеві телеканали. Після цього переможці візьмуть участь у реаліті-шоу, що з'явиться в ефірі у новому сезоні.

 

Нагадаємо, «Стань лідером» - це суспільно-політичне реаліті-шоу. Автор ідеї проекту Дарка Чепак, головний редактор «Савік Шустер студія». Слоган програми «Знайдемо спільну мову!».

 

«Ми віримо, що за допомогою цього проекту ми  зможемо показати, що нова молода еліта зі всіх регіонів зможе знайти спільну мову та об'єднати країну», - цитує прес-служба Савіка Шустера.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY