Рекламу «Контрактів» на зовнішніх носіях замовив штаб Сергія Тігіпка

18 Вересня 2009
16593
18 Вересня 2009
14:16

Рекламу «Контрактів» на зовнішніх носіях замовив штаб Сергія Тігіпка

16593
Рекламу «Контрактів» на зовнішніх носіях замовив штаб Сергія Тігіпка

Розміщенням реклами одного з номерів журналу «Контракти» на сіті-лайтах та кіосках «Союздруку» займається штаб Сергія Тігіпка. Мова йде про №33-35 «Контрактів» від 31 серпня, на обкладинці якого анонсована стаття Тігіпка «Економіка понад усе» з його фото.
 

За словами директора з маркетингу видавничого дому «Галицькі контракти» Андрія Савченка, обрання обкладинки «Контрактів» сюжетом рекламної кампанії Сергія Тігіпка «було погоджено шляхом двохсторонніх переговорів». Сама обкладинка не була проплаченою, як і стаття кандидата в президенти: «Обкладинки у нас не продаються. Що ж до публікації, то в принципі ми розміщуємо рекламні статті, але з відповідною плашкою. Оскільки у даному випадку помітки "Реклама" немає, то за публікацію не платили. У нас із цим жорстко», - зазначив Андрій Савченко.  

 

 

Кампанія триватиме місяць, тобто до кінця вересня.  При цьому самого номеру вже немає в продажу, оскільки з'явилися свіжі випуски видання. Термін його присутності в мережах роздрібної торгівлі пресою не продовжуватимуть - за словами Андрія Савченка, такої домовленості не було. Але номер з Тігіпко, поставлений у роздрібні точки, мав збільшений наклад.

 

За інформацією «Детектор медіа», базовим принципом промокампанії Сергія Тігіпка було обрано позиціонування через ЗМІ. Тобто ставку було зроблено на піар у медіа. Тому останнім часом пан Тігіпко охоче з'являється в інформаційно-аналітичних програмах на телебаченні, постійно дає інтерв'ю та пише статті для відомих видань (і, як правило, одразу ж опиняється на перших шпальтах та обкладинках). Що ж до рекламних матеріалів, зокрема зовнішньої реклами, то тут, окрім проекту «Гаряча лінія Сергія Тігіпка», було вирішено задіяти прийоми з обкладинками видань. Як і сталося у випадку з «Контрактами». 

 

 

Улітку портрет Тігіпка був і на обкладинці тижневика «Комментарии», який також рекламувався на зовнішніх носіях. Але, за словами головного редактора Вадима Денисенка, за ті розміщення видання платило самостійно - у рамках постійної кампанії «Комментариев».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16593
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Макс Рубин
5348 дн. тому
просто цікаво, що це йому дасть які будуть результати на виборах.
Otar Dovzhenko
5350 дн. тому
А ще, а ще галіма джинса пана Тігіпка практично щодня з'являється в новинах ICTV)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду