На «Інтері» стартує документальний серіал про знаменитостей «Формула любові»

19 Серпня 2009
21598
19 Серпня 2009
18:00

На «Інтері» стартує документальний серіал про знаменитостей «Формула любові»

21598
На «Інтері» стартує документальний серіал про знаменитостей «Формула любові»

На «Інтері» стартує проект «Формула любові» виробництва телеканалу «Інтер» та студії «07 Продакшн». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Документальний серіал або, як зазначається на сайті телеканалу, «сімейна сага» розповідатиме історії відомих людей, а також особистостей із «насиченою долею». В основі формату не пікантні подробиці, а душевні розмови.

 

Героями та героїнями вже стали відомі актори, зокрема Людмила Чурсіна, Павло Майков та Марія Сапфо, Ролан Биков та Олена Санаєва, Ольга Сумська і Віталій Борисюк. Серед учасників «Формули любові» також зірки шоу-бізнесу Таїсія Повалій, Валерій Леонтьєв.

         

Прем'єра саги відбудеться 30 серпня о 16:50 за участі Валерія Леонтьєва. Надалі програма виходитиме на «Інтері» щонеділі о 19:00.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21598
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Шанувальниця
5362 дн. тому
Автори, напевно, мали на увазі не Марію Сапфо, а Марію Саффо (її справжнє прізвище - Марія Слідовкер. Вона актриса та екс-дружина відомого російського режисера та актора Михайла Горєвого).
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду