У «Танцюю для тебе – 3» візьмуть участь Лідія Таран та Аліна Гросу

17 Серпня 2009
19382
17 Серпня 2009
12:16

У «Танцюю для тебе – 3» візьмуть участь Лідія Таран та Аліна Гросу

19382
У «Танцюю для тебе – 3» візьмуть участь Лідія Таран та Аліна Гросу

У третьому сезоні проекту «1+1» «Танцюю для тебе» візьмуть участь телеведуча Лідія Таран та  співачка Аліна Гросу. Про це сьогодні повідомила  прес-служба «1+1». 

 

Раніше на сайті телеканалу також з'явилася інформація про те, що у телевізійному конкурсі також братимуть участь співачка Анастасія Приходько, лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин та головний  герой серіалу «Тільки кохання» Олександр Нікітін.

 

Вестимуть третій сезон проекту Юрій Горбунов та Інна Цимбалюк. Режисером проекту стане Михайло Комаровський, хореографом-постановником - Ольга Семешкіна.

Як повідомляла ТК, у новому сезоні в парах із зірками танцюватимуть 9 нових хореографів. А хореографи з минулих сезонів Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар та Амадор Лопес стануть тренерами й допомагатимуть Ользі Семешкіній у постановці номерів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19382
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
зрящий в корень
5365 дн. тому
Это не плюсы делают ошибку за ошибкой - это.. Помните "Люди в черном"? Там один из пришельцев крошечный такой, тщедушный сидел в креслице в голове человеческого тела и оттуда рычажками управлял человеком. Никчемный такой крошка, голову открыли - он на воздухе, при солнечном свете и дух испустил)))) Вот это и есть нонешние управляющие плюсами - в голове вчерашнего гиганта копошатся крошечные фафы, сырбу, сергуньки-демьянчуки и жмут крошечными ручками на крошечные кнопочки. А весь честной народ удивляется - бывшие плюсы шарахаются в своей кадровой и программной политике в полном неадеквате, заплетающимися конечностями изображают пляску святого Витта)))))
Мдя
5365 дн. тому
Ни Таран, ни тем более Гросу не будут интересны зрителям как танцоры. Вторая не интересна ни только зрителям... Плюсы делают ошибку за ошибкой... Очень жаль.
цена амбиций
5365 дн. тому
Фафа не брезгливый. Что еще согласна делать Лида Таран за высокую "честь" подвизаться на канале беспринципных бездарей? Уйти из аналитики и 1) работать в утреннем эфире 2) танцевать(!!!) в конкуренции с Алиной гросу 3) подхалтуривать на околовыборных проектах. Что еще? Может, Лида умеет крестиком вышивать?
Дожились)
5365 дн. тому
Кому нужна эта юная золотая бездарь Алина Гросу??? Плюсы уже не брезгуют и таким продакт-плэйсментом...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду