ТРК «Україна» шукає формат і ведучого для політичного шоу

17 Липня 2009
18035
17 Липня 2009
10:56

ТРК «Україна» шукає формат і ведучого для політичного шоу

18035
ТРК «Україна» шукає формат і ведучого для політичного шоу

В новому сезоні ТРК «Україна» планує запустити нову  щотижневу політичну програму під виборчу кампанію. Про це повідомляє «Медіабізнес».

 

Канал веде консультації з колегами з BBC та CNN щодо визначення формату майбутньої програми. На сьогодні «Україна» розглядає три варіанти майбутнього проекту.

 

Як зазначив генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі у коментарях ТК, цей проект виходитиме лише під час виборчої кампанії. Планується випустити в ефір до 10 випусків, хронометражем понад 1 годину кожен.

 

«Ми вирішили запускати цей формат 3-4 тижні тому і виділили на це певну суму грошей. Ми хотіли б зробити професійний майданчик для політиків, які беруть участь у президентській кампанії», - пояснив він.

 

Поки що невідомо, в якому слоті вийде проект. Однак, за словами пана Дзікого, у разі якщо «формула цього проекту відповідатиме потребам глядачів, канал розмірковуватиме над його продовженням».

 

Генеральний директор «України» запевняє, що вихід нового політичного шоу не вплине на  ефіри «Шустер live».

 

«Це не заважає Шустеру, оскільки він робить свою програму. Це зовсім інший формат», - наголосив пан Дзікі.

 

Після визначення формату канал розпочне кастинг ведучого. Пан Дзікі дав зрозуміти ТК, що відкритий до пропозицій.

 

«Якщо у вас будуть ідеї щодо ведучого, мені буде дуже цікаво їх почути», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18035
Читайте також
04.08.2009 13:26
Андрей Колесник, для «Детектор медіа»
31 404
28.07.2009 09:42
Денис Жарких
, для «Детектор медіа»
21 412
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Промоутер
5395 дн. тому
Предлагаю Каролину с М1. Политкорректно....
Пресс-служба Нестора Шуфрича
5395 дн. тому
Уважаемый ТРК "Украйна" и Владимир Дзинки! Просим вас устроить к вам на работу Нестора Ивановича Шуфрича! Его согласие уже есть. Его фамилия тоже начинается на "Шу", как у Шустера, и это поможет высоким рейтингам передачи. Нестор Иванович очень эмоционален и артистичен, и может импровизировать с насилием, драками, ударами ниже пояса, что будет повышать рейтинги.
ИринаМ
5398 дн. тому
А разве на нашей территории (стране?) есть хоть один профессионаk-журналист, который не пел бы под чью-то дудку? Думаю, такого не найти, а, значит, шоу опять будет, типа "Шустер".
знающий
5398 дн. тому
Давайте ещё и типочков с камеди пригласим.... Или Сашу и СерОжу... Можно Вольнову с Абамой... На худой конец Джеджулу с сексуальным уклоном еженедельного шоу "Как отым..ть народ?" или перед выборами наоборот: "народ, мы готовы тебе отлиз...ть". Прошу не забивать цензурой - т.к. я использовал литературные слова, даже не ругательные и тем более, не маты, спасибо.
casper
5398 дн. тому
а на фига им временая работа ТРК если у них есть нормальная постоянная работа на ЭРЕ?
бодрый
5398 дн. тому
Пусть возьмут в ведущие этих двух перцев, что на радио "Эре" ведут 2Д. Вот те точно шоу сделают, порвут политиканов, как мишка грелку. Я б такое посмотрел.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду