Відкривається українсько-польська «РадіоШкола»

10 Квітня 2009
15241
10 Квітня 2009
11:24

Відкривається українсько-польська «РадіоШкола»

15241
Відкривається українсько-польська «РадіоШкола»

Українсько-польська «РадіоШкола» оголошує конкурс на участь у першій навчальній програмі. Про це повідомляє піар-служба проекту.

 

Перша програма школи охоплюватиме такі напрямки: новини, програмування, мультимедійність, імідж радіостанції, інтерв'ю, прямі включення, репортажі. Навчання орієнтоване на журналістів, що вже працюють, тому відбуватиметься здебільшого у вихідні.

 

Перша навчальна програма триватиме протягом травня-липня в Україні та Польщі. Тренерами Школи виступатимуть українські та польські експерти, керівники електронних ЗМІ. Перша сесія відбудеться у Львові 15-17 травня.

 

До участі в конкурсі запрошуються журналісти з досвідом роботи у ЗМІ від 1 до 3 років. Участь у Першій програмі Школи є платною: учасники   сплачують 500 грн. ( + додаткова оплата при отриманні візи до РП), решту оплат беруть на себе організатори та партнери (зокрема, на проїзд та проживання). Подбродиці – на сайті школи.

 

Нагадаємо, «РадіоШколу» створено на базі  українсько-польського «МедіаТовариства» в лютому 2009 року з ініціативи медіафахівців, зацікавлених розвитком радіо в контексті нових технологічних викликів. Керівником Школи є Роман Заяць – голова товариства, засновник таких радіостанцій, як «РадіоМан», «4U».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15241
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду