detector.media
10.04.2009 11:24
Відкривається українсько-польська «РадіоШкола»

Українсько-польська «РадіоШкола» оголошує конкурс на участь у першій навчальній програмі. Про це повідомляє піар-служба проекту.

 

Перша програма школи охоплюватиме такі напрямки: новини, програмування, мультимедійність, імідж радіостанції, інтерв'ю, прямі включення, репортажі. Навчання орієнтоване на журналістів, що вже працюють, тому відбуватиметься здебільшого у вихідні.

 

Перша навчальна програма триватиме протягом травня-липня в Україні та Польщі. Тренерами Школи виступатимуть українські та польські експерти, керівники електронних ЗМІ. Перша сесія відбудеться у Львові 15-17 травня.

 

До участі в конкурсі запрошуються журналісти з досвідом роботи у ЗМІ від 1 до 3 років. Участь у Першій програмі Школи є платною: учасники   сплачують 500 грн. ( + додаткова оплата при отриманні візи до РП), решту оплат беруть на себе організатори та партнери (зокрема, на проїзд та проживання). Подбродиці – на сайті школи.

 

Нагадаємо, «РадіоШколу» створено на базі  українсько-польського «МедіаТовариства» в лютому 2009 року з ініціативи медіафахівців, зацікавлених розвитком радіо в контексті нових технологічних викликів. Керівником Школи є Роман Заяць – голова товариства, засновник таких радіостанцій, як «РадіоМан», «4U».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY