20 лютого на Першому каналі стартує програма «Автоакадемія»

12 Лютого 2009
27269
12 Лютого 2009
17:34

20 лютого на Першому каналі стартує програма «Автоакадемія»

27269
20 лютого на Першому каналі стартує програма «Автоакадемія»
20 лютого на Першому каналі стартує нова програма виробництва продакшн-студії «Світ ТБ» «Автоакадемія», повідомляє «Медіабізнес».
 
Ведучі програми та їхні відомі гості розповідатимуть про ситуації, пов’язані з автомобілями, а також ділитимуться враженнями та емоціями. Програма виходитиме щоп’ятниці о 22.20 із повторами в суботу ввечері та вівторок уранці. Хронометраж – 25 хвилин. Програму можна буде побачити у повторному показі на телеканалі «Перший автомобільний», афілійованому зі студією «Світ ТБ».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27269
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
koret
4943 дн. тому
Хто небудь! Дайте адресу програми автоакадемія, де була протестована нова Субару Легасі!!! Там ще якась жінка була, з виду трохи не в собі. Валевська на призвіще. Дуже-дуже треба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду