detector.media
29.01.2009 12:42
Компанія Media Point запустила інтерактивний портал «Пульс Києва»

29 січня офіційно стартував інтерактивний міський портал «Пульс Києва» (www.puls.kiev.ua). На порталі цілодобово доступні новини Києва і районів, фото і відео міських подій, новини України, спорту, шоу-бізнесу та світу, афіша київських розваг, спільноти киян, довідник адрес і телефонів, а також карта Києва.

Інтерактивність проекту виявлена в тому, що користувачі можуть стати авторами матеріалів, вести блоги, ставити запитання й отримувати відповіді редакції. Зокрема, на сайті створений розділ «Народна приймальня», де читачам на запити надають пораду експертів з міських, побутових і особистих проблем.

Керівником проекту призначено Лесю Мазаник, а головним редактором – Віталія Петровського. «Ми стежимо за всіма інтернет-тенденціями й намагаємося їх застосувати в Україні. Одна з таких новинок – віртуальний відео-гід», – зазначила Леся Мазаник.

Портал «Пульс Києва» – другий проект компанії Media Point (ТОВ «Медіа поінт»). Нагадаємо, що в жовтні 2008 року холдинг запустив безкоштовну щоденну ранкову міську газету «Пульс Києва». «У планах компанії – створити медіахолдинг, до якого увійде мережа міських порталів по Україні, а також запуск додаткових нішевих веб-проектів для українських користувачів», – каже Леся Мазаник. Загалом у компанії нині працює 70 співробітників. Як запевнили «ТК» в Media Point, холдинг не має жодного стосунку до супутникового нішевого телеканалу People TV (ТОВ «Медіапоінт») про VIP-людей, який отримав ліцензію 8 жовтня 2008 року і входить до телегрупи 4TV.

 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY