У березні ICTV розпочне показ «12 найкращих шахраїв»

19 Січня 2009
15257
19 Січня 2009
12:34

У березні ICTV розпочне показ «12 найкращих шахраїв»

15257
У березні ICTV розпочне показ «12 найкращих шахраїв»
У березні на ICTV стартує новий проект під назвою «12 найкращих шахраїв». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.
 
Як уже повідомлялося, спочатку канал презентував «12 найкращих шахраїв» як проект осіннього сезону минулого року. Одначе, зауважує прес-служба ICTV, оскільки на той час не було завершено виробничий процес, вихід програми було відкладено на початок 2009 року.
 
Виробництво проекту здійснювала компанія «Актив Віжн», яка займалася написанням сценаріїв, кастингом, зйомками та постпродакшном. За словами генерального продюсера «Актів Віжн» Олени Дмитрієвої, в проекті відтворено справжні історії українських шахраїв: «У серіалі немає вигаданих імен і прізвищ. Усі події, відтворені у фільмах, – правда. Люди називаються своїми іменами. В ньому йдеться про реальних людей, багато з яких зараз живуть серед нас. Дехто помер, інші у в’язниці. Є й історія, герой якої ще чекає на рішення суду». В проекті буде використано справжні документи і речові докази злочинів, знайдені сценарною групою або надані правоохоронцями.
 
За словами пані Дмитрієвої, ведучим «12 найкращих шахраїв» став Остап Ступка. Режисер проекту – Дмитро Малков, оператор-постановник – Дмитро Плюта, керівник сценарної групи – Валентин Синчак, редактор-консультант – Матвій Нікітін.
 
Бюджет проекту не розголошується.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15257
Читайте також
03.02.2009 10:48
Андрей Рушковский, ShowОбоз
23 945
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ксюша
5544 дн. тому
Я считаю что эта передача резонансна, и предупреждает о возможных афёрах в которые могут волей - неволей могут быть втянуты люди. И Ступка довольно интересно ведёт эту передачу - тем более его лицо не примелькавшееся. Народ, прежде чем обсуждать посмотрите и подумайте над тем что увидели, а ещё предложите что-то толковое - чтобы зацепило. Я считаю, что эта передача сейчас - злободневна, в условиях кризиса появляеться "шахраїв" немеренно.
дмитриева
5558 дн. тому
Круто! Люди пишут комментариии!! Нет, это не тыр с СТБ. Это, по сравнению с СТБ - Терминатор 2. Советую посмотреть.
Без комментариев
5558 дн. тому
Тупо тыр c СТБ.
Влад
5582 дн. тому
Я так понимаю, что это просто расширенные версии Стогний -ТВ? Не думаю, что уже вышедшие в свое время сюжеты "Надзвычайных" и"Криминала" будут иметь большой зрительский успех. Вытянуть эту затею мог бы харизматичный криминальный ведущий типа А. Шевченка. А лучше всего тот же Стогний. Или дорого товарищ полковник дорого ломит? Но это все же стоило бы того... а так будет просто серость...
Жесть
5582 дн. тому
Какая гениальная идея! Просто брызги креатива! Только запах нафталинчика, проветрите, пожалуйста. Когда у нас уже научатся признаваться в том, что, ну... хотя бы, вдохновились чужим форматом. А самое главное, в нашей стране не нашлось больше о ком снимать, кроме как о преступниках. Одни сидят в тюрьме, другие еще живы... Хороший пример для наших детей, становитесь бандюками - станете известны.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду