Програма «Без табу» повернеться в ефір «1+1» восени

16 Січня 2009
23360
16 Січня 2009
15:20

Програма «Без табу» повернеться в ефір «1+1» восени

23360
Програма «Без табу» повернеться в ефір «1+1» восени

Ток-шоу Ольги Герасим’юк «Без табу» знов виходитиме на телеканалі «1+1» восени 2009 року, повідомляє прес-служба каналу.

 

Повернення програми в оновленому форматі відбудеться у вересні.

 

За словами пані Герасим’юк, програма мала закритись наприкінці 2008 року. «Я  сказала в ефірі, що це була остання програма. Це схвилювало мою аудиторію, оскільки ми вже 8 років в ефірі. Ми з керівництвом програми обговорили це питання, і мені запропонували відновити програму у вересні», - каже вона.

 

 Ведуча «Без табу» розповіла «Детектор медіа», що у новому форматі програма «матиме трохи інше спрямування», але до завершення розробки подробиці не розголошуються. «Зараз моя група на каналі розробляє проект – із ними продовжили контракти. Уся моя команда збережена. Розробка має завершитись у квітні. Думаю, програма зможе виходити у прайм, у зручніший для глядача час», - сказала Ольга Герасим’юк. Поки що вона працює над серією авторських документальних проектів, показ яких «1+1» планує розпочати у лютому- березні.  

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23360
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Маніяк-ТБ
5550 дн. тому
Ага, ага, плачуть аж схлипують. "Тебе, дитинко, ґвалтував рідний батько! Так?" "так.." " І коли він тебе ґвалтував, тобі ж боліло? " " боліло...." " Розкажи нам, і як жеж тобі боліло?" ТА ЩОБ ВОНА ПРОПАЛА З ТІЄЮ ПРОГРАМОЮ! Цілком в концепціїї барбосів: маніяки, збоченці, зґвалтовані діти. і з подробицями, з подробицями....
тетя мотя
5550 дн. тому
Очевидно, що у випадку нових виборів до парламенту депутатського мандату може вже не бути - то треба порветатись у прайм-тайм. Яйця розкладено у різні корзинки, фінансові ризики диверсифіковано. Молодець! А глядачі ж - звичайно плачуть за програмою...
Страшное кино или Иногда они возвращаются
5550 дн. тому
герасимьючка как флагман барбосского канала. На поверку оказалась небрезгливой, видимо вопрос суммы. Тьфу.
профессиональная правдоискательница Герасимьюк
5550 дн. тому
Олюня, ты не продешевила? Купи крепкий кошелек для своих 30 сребренников, а то потеряешь - от расстройства удавишься, кто ж тогда просту людыну захыстыть? Хто ж над нею поскиглыть? Бескорыстная ты наша... Порядочная..
Liza
5550 дн. тому
Ще один яскравий приклад кого ми обираємо на держслужбу і платимо за так звану службу щомісячно такі величезні кошти. Виявляється, тим кому вже набридли Канари і Мальдіви, можна підпрацьовувати в шоу-бізнесі. Оскільки депутатська держслужба , як видно, не потребує ніякого часу - головне прийти за ЗП і віддати картку в оренду черговому по картках. Тому і маємо ТАКІ закони і ТАКУ державу. То може варто перевести депутатів на службу на громадських засадах? Чи не так, високооплачуваний законодавець пані Герасим'юк?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду