Кабмін оприлюднив постанову про затвердження Держпрограми впровадження цифрового мовлення

22 Грудня 2008
12513
22 Грудня 2008
17:00

Кабмін оприлюднив постанову про затвердження Держпрограми впровадження цифрового мовлення

12513
Кабмін оприлюднив постанову про затвердження Держпрограми впровадження цифрового мовлення

Кабінет Міністрів опублікував постанову про затвердження Державної програми впровадження цифрового телебачення і радіомовлення.

 
Постанову було ухвалено 26 листопада 2008 року. Затвердивши Держпрограму, Кабмін також доручив:
 
Міністерству економіки включати щороку за поданням Міністерства транспорту та зв'язку, інших заінтересованих центральних органів виконавчої влади визначені програмою завдання і заходи до відповідних розділів проекту Державної програми економічного і соціального розвитку України на відповідний рік.
 
Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям разом з органами місцевого самоврядування забезпечити надання в установленому порядку земельних ділянок під будівництво антенних веж для розміщення передавачів цифрового телерадіомовлення.
 
Міністерству транспорту та зв'язку, Державному комітетові телебачення та радіомовлення разом з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення подати у тримісячний строк Кабінетові Міністрів України пропозиції щодо забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення.
 
Міністерству транспорту та зв'язку, Міністерству фінансів та іншим заінтересованим центральним органам виконавчої влади розробити та подати Кабінетові Міністрів України проект плану заходів щодо виконання Програми та порядку залучення з цією метою інвестицій.
 
Державну програму повністю дивіться тут.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12513
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дадонъ
5613 дн. тому
Какой бред, забыли про "чемпионат з футболу..."... лучше бы стало ВСЕМ, если забудут про этот чемпионат навсегда! Для Украины это не только пустая и БЕССМЫСЛЕННАЯ трата сил, а ещё и прямой источник КРАЖ и КОРРУПЦИИ. Ну и совсем глупость вязать сюда цифровое тв, это просто маразматическое повторение чьеё-то неудачной "логики". Чемпионат (не дай бог чтобы он состоялся на Украине) покажут по телевизору в любом случае, а по какому, и кому(эт шо, гости типа со своими цифровыми тэлэбачнызорамы приедут на Украйну, а тут ничего цихьрового?) какая разница? быгггггггггггггггггггггггг
Turok
5613 дн. тому
Не переживайте... Приедут турки со своими передвижками и передадут все что надо прямо на спутник....
Володимир
5613 дн. тому
Здається всі забули, що Чемпіонат по футболу в 2012 році з Україні треба транслювати в в якості телебачення високої чіткості, тобто на абсолютно новому рівні, як для України. Навіть Президент говорить тільки про міста-учасники, дороги, аеропорти, а про найважливішу складову (показ Чемпіонату) ні слова.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду