detector.media
22.12.2008 17:00
Кабмін оприлюднив постанову про затвердження Держпрограми впровадження цифрового мовлення

Кабінет Міністрів опублікував постанову про затвердження Державної програми впровадження цифрового телебачення і радіомовлення.

 
Постанову було ухвалено 26 листопада 2008 року. Затвердивши Держпрограму, Кабмін також доручив:
 
Міністерству економіки включати щороку за поданням Міністерства транспорту та зв'язку, інших заінтересованих центральних органів виконавчої влади визначені програмою завдання і заходи до відповідних розділів проекту Державної програми економічного і соціального розвитку України на відповідний рік.
 
Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям разом з органами місцевого самоврядування забезпечити надання в установленому порядку земельних ділянок під будівництво антенних веж для розміщення передавачів цифрового телерадіомовлення.
 
Міністерству транспорту та зв'язку, Державному комітетові телебачення та радіомовлення разом з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення подати у тримісячний строк Кабінетові Міністрів України пропозиції щодо забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення.
 
Міністерству транспорту та зв'язку, Міністерству фінансів та іншим заінтересованим центральним органам виконавчої влади розробити та подати Кабінетові Міністрів України проект плану заходів щодо виконання Програми та порядку залучення з цією метою інвестицій.
 
Державну програму повністю дивіться тут.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY