Інтернет-конференцію Віктора Ющенка перенесено

12 Грудня 2008
16330
12 Грудня 2008
17:16

Інтернет-конференцію Віктора Ющенка перенесено

16330
Інтернет-конференцію Віктора Ющенка перенесено

Інтернет-конференцію «Підсумки року та погляд у майбутнє» Президента Віктора Ющенка, яка була запланована на 16 грудня, скасовано, повідомляє «proUA» з посиланням на прес-службу Глави держави.

Інтернет-конференцію відклали у зв’язку з запланованим на 16 грудня проведенням екстреної наради під головуванням Президента з приводу відключення теплопостачання та великої заборгованості із виплати зарплатні.

«Її (Інтернет-конференцію) буде проведено в рамках підсумкової прес-конференції Глави держави за форматом минулого року», - повідомляє прес-служба.

Як повідомляє «Українська правда», читачі Інтернету ставили питання президенту вже майже тиждень. На сторінках «УП» вже зібрано 5157 запитань до Ющенка, за які віддано 555667 голосів.

Найпопулярнішим наразі є питання: «Скільки простим людям потрібно Вам заплатити, щоб Ви разом з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16330
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2 Александр // 15.12.2008 13:03:19
5628 дн. тому
Ты когда-то слышал о пРезиденте, который считает. что "государство не способно лить бетон, изготовлять мелаллоизделия, сеять пшеницу" ("Свобода слова з Президентом Украины", Ай-Си-Ти-Ви), мол, все сделает международній бизнес, а хохлята ни на что не способны, даже сдохнуть по человечески не могут - говорит в открытую пан Гарант, намекая олухам, что "багати подиляться з бидными"? Мне про него слышать не надо, я с ним с одной державке живу. И мне и еще миллионам сограждан моих очень, знаете ли, неприятно, что нас лишают кувалды и инструментов для ковки своего щастья. Это так я Вам для более понятных разьяснений говою. Конечно, коль Вы в СП ПРезидента "пашете" якобы на народ или же в иных околоБАЛОГАнских сктруктцрах - Вам этого не понять. И не пытайтесь тогда)) Кричите до усырачки, как в 2004, "ТАК! Ющенко - наш Президент" до тех пор пока об Вас не вытрут ноги и не выкинут на помойку.
Александр
5628 дн. тому
в инете грузить на президента, любой сможет, а вы попробуйте поработать на его месте. посмотрим, какие письма будут вам писать, такие же как вы. Ведь правильно говорят: народ, который заслуживает своего президента.
Злой
5630 дн. тому
"Дай боже". Не даст ему боже, больно много грехов, тем паче не хорошо обманывать людей которые тебе поверили. Да и когда такие сыкливые жополизы как 12.12.08 22.28. , что можно ждать. И умственно неубогий ты наш , почитай что ему люди пишут, какие вопросы задают, такое мнение, что ты и президент нормальные, а остальные дебилы и убогие.
Володимир
5631 дн. тому
Насправді всі ми бачимо, як наприклад Прем"єр-міністр Россії звітує перед людьми, а наш Президент навіть Парламенту не хоче інколи прозвітувати. Це дуже поганий приклад для інших можновладців, вони починають втрачати здоровий глузд. Декотрі взагалі забули хто їх тримає на своїй шиї. Дивіться не дочекайтесь грецьких рішень, варто обійтись без них. Президент мусить звітувати кожен квартал, а зараз навіть кожен місяць.
5631 дн. тому
Дай Бог, Виктору Андреевичу прислушаться к гласу народа, истинному и правдивому, и провалиться сквозь землю после этого. Если не захочет выехать, как ему советуют. И именно этим он сделает для Украины больше, чем за все свои 15 лет у власти и при власти. Но такое счастье для Украины Господь видимо не даст.
5631 дн. тому
Дай боже Виктору андреевичу вытерпеть этот дибилизм, умственную убогость "злых" и "добрых" людей ... :(
Добрый
5631 дн. тому
Там было и более комплексное решение вопроса: "Сколько нужно заплатить Черновецкому чтобы он Вас сместе с .... и самим собой увёз на Марс." На Земле эту публику оставлять опасно. Вона Катя Чумаченко всю жизнь строила планы атомной бомбардировки Украины, а сейчас вроде как отложила этот вопрос, а что ей дальше в голову взбредёт, да при таком подкаблучном муженьке, разве кто знает?
Злой
5631 дн. тому
Двумя руками за вопрос для президента в конце статьи. Будут собирать деньги, лично я учавствую.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду