Вадим Рабинович продав свій медіахолдинг

8 Грудня 2008
14179
8 Грудня 2008
17:28

Вадим Рабинович продав свій медіахолдинг

14179
Вадим Рабинович продав свій медіахолдинг
Тижневик «Столичные новости» перейшов в управління однієї з компаній, що належить Валіду Арфушу. Таку інформацію оголосив у п’ятницю на зборах колективу газети Вадим Рабинович, з яким раніше пов’язували холдинг  Media International Group. Замість Вадима Долганова газету поки що очолює Микола Новосад.
 
Як пояснив «Телекритиці» Вадим Долганов, його звільнення пов’язано із зміною власника – причому не тільки видання, а й усього холдингу Media International Group, до якого зараз входять тижневик «Столичные новости», інтернет-портал «Міг-ньюз» та музичний телеканал OTV.
 
Тим часом Володимир Орлов, генеральний продюсер OTV, сказав «ТК», що не має інформації про зміну власників.
 
Валід Арфуш поки що не підтвердив покупку, обмежившись стандартним коментарем про те, що «поки ведуться переговори». У приймальні Вадима Рабиновича «ТК» повідомили, що Вадима Зіновійовича немає на місці, але пообіцяли з нами зв’язатися. 
 
Щодо тижневика «Столичные новости», то новий власник оголосив колективу про те, що газета змінює формат і стане «розважальним виданням», а щодо ротації журналістів, то, як сказав «Телекритці» Вадим Долганов: «Моя команда закінчує в газеті рік».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14179
Читайте також
29.06.2006 14:07
Семен Глузман, для "Детектор медіа"
2 261
25.10.2001 14:02
«КоммерсантЪ», специально для «Детектор медіа»
1 126
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Читач
5617 дн. тому
Тут всі обговорюють звільнення у Сьогодні. Але я хочу повернутися до статті і звернути увагу шановного панства на те, що Рабінович не продав свого холдінга. Принаймні, про це сьогодні надрукував сайт МІГ з посиланням на прес-службу. Звідки тоді у пана Долганова така інформація? Хтось щось недочув?
Дмитро
5618 дн. тому
Підтверждую інфо про звільнення в Сьогодні. Проте не можу підтвердити кількість. За моїми даними звільнено мого тезку з відділу спорту, а щотижневик Спорт Сьогодні став меньшим - 8 розворотів проти 12 раніше.
5618 дн. тому
Ну и правильно сделал. На фиг ему надо в это смутое время Вадиму давно на пенсию пора
Виталик
5618 дн. тому
Я бы с удовольствием. Да вы посмотрите на эту ссылку. Я по ней никуда попасть не могу. Где же мне почитать, будьте так любезны, подскажите.
Виталику
5618 дн. тому
почитайте ЖЖ idller И a1ienka
Виталик
5618 дн. тому
По моим данным, в газете "Сегодня" все нормально вплоть до сегодня. Никого не уволили. Это лживая информация.
ТК, ну вы странные люди
5618 дн. тому
по данным их экс-фотографа Виталия Лазбеника -- From: [info]a1ienka 2008-12-06 03:14 pm (UTC) Track This (Link) если не считать меня, то еще 130 человек :)
Алегарф
5618 дн. тому
08.12.2008 17:39:37 Ну и славненько! А то мне чего-то в последнее время "СЕГОДНЯ" как-то не очень...
ТК, ну вы странные люди
5618 дн. тому
В ГАЗЕТЕ "СЕГОДНЯ" 115 ЧЕЛОВЕК НА УЛИЦУ ВЫКИНУЛИ, А У ВАС -- ШРАМКО, РАБИНОВИЧ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду