У новому сезоні «1+1» змінить графічне оформлення

17 Серпня 2008
31933
17 Серпня 2008
09:55

У новому сезоні «1+1» змінить графічне оформлення

31933
У новому сезоні «1+1» змінить графічне оформлення
У новому сезоні «1+1» змінює графічне оформлення. Про це повідомила креативний директор «Студії 1+1» Ольга Захарова під час презентації нового сезону. 
 
«Ідея нового оформлення – це єднання.Єднання заради мрії, заради кохання, заради успіху», - наголосила вона.  Кольорова гама графічного оформлення залишиться червоною.  
 
Нова графіка з’явиться на каналі з 24 серпня. Вартість виробництва нових роликів не розголошується.  
 
Окрім цього, в новому сезоні зміниться графічне оформлення і основних проектів каналу. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31933
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5737 дн. тому
Робила: розвалила СІТІ, з її приходом звідти пішли новинні ведучі, виповзла: кума Балоги
5738 дн. тому
Хто така Катеринчук ? Що робила? Звідки вилізла?
V
5738 дн. тому
Мова про нову графіку(оформлення). Побачити можна з 24 серпня на каналі 1+1 !!!!!!!!
???
5738 дн. тому
А де можна побачити це оформлення, про що мова?
Обыватель
5738 дн. тому
Захарова - была и остается человеком Роднянского. Я думаю, Ткаченко ее скоро уберет. Она ему как кость в горле. Саша же пришел канал имени себя делать. Вряд ли они договорятся! Я вообще удивляюсь, почему она до сих пор на Плюсах...
жаль тільки
5738 дн. тому
Оце й обідно, що графіка на 1-1 як завше супер. балоганське {CENSORED}катеринчук клепатиме в суперовій обгортці Олі Захарової. Олі - респект! Вона ї її команда як завше молодці. Жаль тільки-- плюсів вже немає, а вони за звичкою працюють як на пристойний бренд. Хоча Ольга вже стала сама собі брендом. Успіхів!
V
5739 дн. тому
Графика - супер!!! Єдиний центр, Балога.... статья о дизайне, а вы о гавне. Люди, когда вы начнете думать??? Когда у вас зачатки логики в мозгах появятся??? Есть тема статьи - обсуждайте ее, каким боком к новому дизайну вы приписали какого-то балогу???????? Не будьте похожими на русских, которые в каждом посте упоминают америкосов... Мир шире чем вы думаете.
:)))
5739 дн. тому
Про Єдиний центр справді смішно. А новая графіка "плюсів" як завжди геніальна -- такого більше ніхто на українськом ТБ не робить. Здається, Оля Захарова чи не єдина пам'ятає що таке канал "1+1" насправді.
Avtoru
5739 дн. тому
Влучно на сто відсотків! найголовніше, що пройде якийсь час і 1+21 як колись, вийде всім колективом і скаже...вибачте....нас змусили....і ми тому смоктали пігулку Балоги бо нас змушувала Катеренчук. Для довідки Катеренчук певний час працювала радником у Балоги. Тепер вибори президента на носі. І прищавий намагається в будь-який спосіб, а точніше Балога, створити мега-канал який його піаритиме за будь-яких обставин. Враховуючи що на 1+21 дуже багато прихильників Тимошенко, це буде дуже складно зробити. Ну-ну. Подивимось......До того ж група Інтер, а точніше ненависний їй власник Росукренерго, схоже зробла ставку на Тимошенко. Цьому є досить багато доказів. Як один із них тиск прем"єр-міністра на Фірташа. Тиснула доти допоки той не погодився. І в результаті Фірташ однаково залишився на ринку. Такщо війна тільки но почалася...
виктор
5739 дн. тому
Ти не один. Єднаймося. Єдиний центр.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду