На ICTV виходитиме нова програма Костянтина Стогнія – «Спецназ»

8 Серпня 2008
15197
8 Серпня 2008
16:56

На ICTV виходитиме нова програма Костянтина Стогнія – «Спецназ»

15197
На ICTV виходитиме нова програма Костянтина Стогнія – «Спецназ»
У жовтні на ICTV стартує новий проект Костянтина Стогнія – цикл документальних програм «Спецназ». 12 програм, що входять до циклу, розповідатимуть про найуспішніші антитерористичні операції.
 
За словами Костянтина Стогнія, після трансляції на ICTV проект буде проданий на російське телебачення. «Один великий російський канал попередньо замовив реалізацію ідеї цього проекту, - розповідає пан Стогній. – Але потім ми почали розуміти, що цей проект буде дуже корисний для нас, бо сьогодні українські війська спеціального призначення практично вимирають. Крім того, цей фільм важливо буде подивитись українським громадянам, які повинні зважати на всі ризики, наприклад, при вступі до НАТО. Тому з патріотичних міркувань ми прийняли рішення, що спочатку проект транслюватиметься в Україні».
 
Ідея «Спецназу» з’явилась у Костянтина Стогнія ще за часів його роботи на «Інтері». Вже після того, як Костянтин перейшов на ICTV, у нього залишилась домовленість із «Інтером» про продаж документальних проектів. «Тому кілька частин цього проекту ми спочатку зняли без ведучого, збираючись продати їх на «Інтер», адже я пішов з каналу і вже не є його обличчям, а «Інтерові» ні до чого промотувати чужі обличчя», - каже він.  Однак пропозицій від «Інтера» не надходило, тож у студії Костянтина Стогнія вирішили «залучити ведучого, щоб не псувати проект». Ведучий каже, що хотів робити цей проект саме для ICTV, «бо це чоловічий канал, і більшість аудиторії, якій адресований «Спецназ», дивиться сааме цей канал». ICTV, за словами пана Стогнія, розраховує на частку проекту, не нижчу від 10%.
 
Проект, імовірно, відкриватиме нову лінійку документальних фільмів о 22.30. Костянтин Стогній каже, що йому «цікаво, чи наш український продукт зможе конкурувати з гарним покупним російським продуктом в ефірі каналів – лідерів телепростору», натякаючи на лінійку документального кіно на «Інтері», СТБ та інших каналах о 22.30.
 
Окрім «Спецназу», Костянтин Стогній залишатиметься в ефірі ICTV з проектом «Надзвичайні новини». Також канал покаже документальні фільми, зняті студією Стогнія під час телеекспедиції до Бермудського трикутника. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15197
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
спецназ
5713 дн. тому
а где эти 12 подвигов посмотреть можно? я внимательно слежу за материалами о спецподразделениях мира и не припоминаю ничего подобного на УТ. Может имеется в виду та пурга про украинский типа спецназ?! Вы ж не равняйте ху с пальцем!!
капєц
5743 дн. тому
а ниче что не так давно дэржавный первый национальный делал цикл "12 подвигов спецназа"??? че ж так тупо уже идеи пи..дим??? какая идея во время работы на интере, о чем вы бредите?? собствеными идеями у г-на стогния никогда и не пахло!
телекритик
5743 дн. тому
Впору обсуждать дальнейшее развитие документалистики в Украине. А оно жалко как пописавший против ветра Ларик. Когда -то Интер подавал надежды как хедлайнер документалистики и казалось , что вот-вот количество произведенных документальных фильмов наконец перерастет в качество. Но не сбылось. "07 продакшн" умудрился за год создать аж 6(шесть) фильмов! Это ровно недельная норма при Ряшине. Вот и сейчас не очень верится, что Стогнию удастся сделать прорыв в этом направлении. Лучший выход для украинской документалистики- заказать создание фильма в России и взять ведущим того же Стогния. Только вряд ли украинским этот проект будет сложно назвать. Короче каламбурчик-с вышел). А , вообще, интересно, что из этого всего получится... Хотелось бы мнение творческих людей услыхать, а не озлобленных нытиков.
товарищ
5744 дн. тому
СТОГНИЙ ВСЕМУ ГОЛОВА! УРА, ТОВАРИЩИ!
Белый
5744 дн. тому
Боится, картавый. У Надзвычайных по нем столько материалов - просраться и не жить!
Серый
5744 дн. тому
А что, {censored} им малину не прикрыл? Стогний ведь уже Луцику невыгоден стал. Много знает, еще больше умеет.
Белый
5744 дн. тому
Надзвичайны новины бьют по Фактам. Так держать! Души фашистов!
Егор
5744 дн. тому
Анька - дура, такую команду упустила!
Сильный
5744 дн. тому
Говорят, Стогний за свои деньги на Бермуды летал! Рисковый пацан!!!
z
5744 дн. тому
Эх, Вася. Думаешь, искусство без тебя уже не искусство. Добился Стогний успеха - это безспорно. А тебя от этого жаба так давит, что уже полные штаны огорчения. К тому же воняет это огорчение твое сильно.
Василий
5744 дн. тому
Ух ты! Ух ты! ИЗЧО и с этим "выстрели". Точнее - ВЫХЛОПНУЛ! А где же выдающиеся фильмы о Бермудском треугольнике? Правильно - в {censored}! Какие там российские каналы - - аналы, мля!
z
5744 дн. тому
А главное в професии {censored} - {censored} хотя бы в тему. Ойвей, отрабатывай бабки в другом месте, чтобы не было ой!
Влад
5744 дн. тому
Константин, ну , наконец вы нашли достойное применение. Честно говоря, криминальные пректы вы уже переросли. А тема спецназа интересна и практически не изавестна украинскому зрителю. И вопрос- съемки ограничатся территорией Украины или будете на местах событий в других странах? Будет ли место Украинскому спецназу в проекте? Еще думаю, что спонсорство попробуют заполучить алкогольные компании (или уже заполучили?) Очень бы этого не хотелось. Для моего сына вы пока пример для подражания и сложно мне ему будет объяснять , почему его кумир пропагандирует водку или пиво.
ойвей
5744 дн. тому
Костя, ты же знаешь по МВД -главное в профессии пресс-секретаря - вовремя чтооооо?...Правильно! Гонии пилоты, считай бабки и пакуй полосатые базарные сумки, как научился на Дмитриевской!!Тебя как разводилу народ давно и внимательно изучил. Камера хранения-вокзал- Вишневое!Езжай с миром. МЫ ЖЕ НЕ ФАШИСТЫ КАКИЕ-НИБУДЬ, как ты любишь говорить, обирая вдов и сирот
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду