detector.media
08.08.2008 16:56
На ICTV виходитиме нова програма Костянтина Стогнія – «Спецназ»
На ICTV виходитиме нова програма Костянтина Стогнія – «Спецназ»
У жовтні на ICTV стартує новий проект Костянтина Стогнія – цикл документальних програм «Спецназ». 12 програм, що входять до циклу, розповідатимуть про найуспішніші антитерористичні операції.
 
За словами Костянтина Стогнія, після трансляції на ICTV проект буде проданий на російське телебачення. «Один великий російський канал попередньо замовив реалізацію ідеї цього проекту, - розповідає пан Стогній. – Але потім ми почали розуміти, що цей проект буде дуже корисний для нас, бо сьогодні українські війська спеціального призначення практично вимирають. Крім того, цей фільм важливо буде подивитись українським громадянам, які повинні зважати на всі ризики, наприклад, при вступі до НАТО. Тому з патріотичних міркувань ми прийняли рішення, що спочатку проект транслюватиметься в Україні».
 
Ідея «Спецназу» з’явилась у Костянтина Стогнія ще за часів його роботи на «Інтері». Вже після того, як Костянтин перейшов на ICTV, у нього залишилась домовленість із «Інтером» про продаж документальних проектів. «Тому кілька частин цього проекту ми спочатку зняли без ведучого, збираючись продати їх на «Інтер», адже я пішов з каналу і вже не є його обличчям, а «Інтерові» ні до чого промотувати чужі обличчя», - каже він.  Однак пропозицій від «Інтера» не надходило, тож у студії Костянтина Стогнія вирішили «залучити ведучого, щоб не псувати проект». Ведучий каже, що хотів робити цей проект саме для ICTV, «бо це чоловічий канал, і більшість аудиторії, якій адресований «Спецназ», дивиться сааме цей канал». ICTV, за словами пана Стогнія, розраховує на частку проекту, не нижчу від 10%.
 
Проект, імовірно, відкриватиме нову лінійку документальних фільмів о 22.30. Костянтин Стогній каже, що йому «цікаво, чи наш український продукт зможе конкурувати з гарним покупним російським продуктом в ефірі каналів – лідерів телепростору», натякаючи на лінійку документального кіно на «Інтері», СТБ та інших каналах о 22.30.
 
Окрім «Спецназу», Костянтин Стогній залишатиметься в ефірі ICTV з проектом «Надзвичайні новини». Також канал покаже документальні фільми, зняті студією Стогнія під час телеекспедиції до Бермудського трикутника. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY