У вересні «Інтер» запустить шоу «Народний суд»

1 Серпня 2008
22548
1 Серпня 2008
12:01

У вересні «Інтер» запустить шоу «Народний суд»

22548
У вересні «Інтер» запустить шоу «Народний суд»
Телеканал «Інтер» готує до запуску у новому сезоні ток-шоу «Народний суд». Про це «Телекритиці» стало відомо від власних джерел на каналі.
 
За інформацією джерела, у концепції проекту будуть поєднані формати судових шоу, що виходять на американських та британських телеканалах. За умовами програми, знімальна група виїжджає на місце виникнення конфлікту між двома сторонами; потім герої приходять у студію, де після «процесу» аудиторія за допомогою системи голосування, що використовувалась у програмі «Свобода Савіка Шустера», віддає перевагу тій чи іншій стороні.
 
Зараз, за інформацією джерела, тривають пошуки сюжетів для програми (поставлене завдання знайти 40 реальних історій протягом 2-3 тижнів і відзняти 20 сюжетів до 16 серпня), а також уже почались перші зйомки. Водночас творці програми вирішують, чи зйомки в проекті будуть виключно реальними, або з елементами інсценування. Проте вже зараз відомо, що у команді програми є двоє сценаристів. Прізвища ведучого джерело не називає, повідомляючи, що за професією він актор.
 
Інформацію про нові проекти, які готує телеканал «Інтер» для сезону 2008/2009, прес-служба каналу обіцяє оприлюднити після старту рекламної кампанії, яка повинна розпочатись найближчим часом.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22548
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
5736 дн. тому
фу!.. какой кошмар!..
элка
5738 дн. тому
Господи!! Это городить такую муйню ради того, что бы савиковы пульты без дела не пылились?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду