Наташа Корольова і Тарзан вестимуть ранкове шоу на «Інтері»?

9 Червня 2008
33201
9 Червня 2008
17:50

Наташа Корольова і Тарзан вестимуть ранкове шоу на «Інтері»?

33201
Наташа Корольова і Тарзан вестимуть ранкове шоу на «Інтері»?
Сергій Глушко (Тарзан) і Наташа Корольова проходять тракти на ведучих нового ранкового шоу на телеканалі «Інтер». Про це «ТК» стало відомо з власних джерел.
 
У прес-службі каналу цю інформацію поки не коментують. Тимчасом програмний директор «Інтера» Сергій Дем’янчук розказав «ТК», що проект ранкового шоу вихідного дня тільки готується до запуску і на сьогодні розглядаються різні варіанти пари ведучих: «В тому числі і Корольова та Тарзан. Але це один з варіантів». За його словами, програма має вийти у новому сезоні, тому її ведучі будуть затверджені не раніше, ніж в середині, а то й наприкінці літа.
 
Щодо формату програми, Сергій Дем’янчук зазначив, що ранкове шоу каналу чимось нагадуватиме одну з найвідоміших ранкових програм радянського ТБ – «Ранкову пошту».
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
33201
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5815 дн. тому
жлоби невмирущі
Наталія
5815 дн. тому
Чи замало у нас на екрані стриптизерів. які до того ж " еще и поют"?
5815 дн. тому
пристрельте мене
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду