Нестор Шуфрич зареєстрував два законопроекти про внесення змін до закону «Про рекламу»

16 Квітня 2008
4565
16 Квітня 2008
12:39

Нестор Шуфрич зареєстрував два законопроекти про внесення змін до закону «Про рекламу»

4565
Нестор Шуфрич зареєстрував два законопроекти про внесення змін до закону «Про рекламу»
Народний депутат Нестор Шуфрич (фракція Партії регіонів) урахував пропозиції парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, який відхилив його проект закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо переривання трансляції кіно- і телефільмів рекламою та заборони рекламування тютюнових виробів та алкогольних напоїв) (реєстраційний № 1014) та зареєстрував 15 квітня два окремі законопроекти.
 
Законопроектом щодо переривання трансляції кіно- і телефільмів рекламою (реєстраційний № 1014) Нестор Шуфрич ініціює зміни до ст. 13 закону «Про рекламу». Зокрема, він пропонує зменшити кількість рекламних пауз під час трансляції не лише фільмів, а й телевізійних програм.
 
У другому законопроекті щодо заборони рекламування тютюнових виробів та алкогольних напоїв (№ 1014-1) народний депутат пропонує заборонити рекламу власне алкогольних напоїв на радіо і телебачення, але залишити рекламу торгівельних марок, під якими випускаються алкогольні напої, з 23:00 до 6:00. Також законопроект обмежує алкогольне спонсорство присутністю в ефірі лише з 21:00 до 7:00.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4565
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
тупой, ещё тупее
5863 дн. тому
Типа "Немиров" или "Хортица" может выпускать ещё и подгузники? Апять лукавые каклы жгут! Можно подумать что реклама "торговой марки" не рекламирует алкогольную продукцию как нииб...цца какое блаженство. Или, буд-то кто-то сможет доказать каналам, где в рекламе торговой марки присутствует только реклама марки, а где уже чисто реклама алкоголя. Помница укроинцкие телебачийныкы умудрились доказать всему миру, что в начале и в конце кинофильма кинофильм кинофильмом не является. гыыыыыыыыыы
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду