«Агенти впливу» стартували на 15 хвилин раніше і взяли частку 20%

25 Березня 2008
22409
25 Березня 2008
12:55

«Агенти впливу» стартували на 15 хвилин раніше і взяли частку 20%

22409
«Агенти впливу» стартували на 15 хвилин раніше і взяли частку 20%
Прем'єра програми журналістських розслідувань Артема Шевченка «Агенти впливу» на телеканалі «Інтер», що відбулась 24 березня, мала рейтинг 6,32% і частку 20,05% за аудиторією 18+.
 
Програма мала дещо вищу частку у населених пунктах із населенням «50 тисяч -» - 21,50%, тоді як у містах «50 тисяч+» - 18,31%. Частка слоту у порівнянні з попереднім тижнем знизилась, проте рейтинг зріс майже вдвічі: 17 березня художній фільм «Джеймс Бонд. Восьминіжка» мав рейтинг 3,44% і частку 21,87%. 
 
Час виходу програми був змінений без попередження: замість 22.30, як було анонсовано, програма розпочалась о 22.15. Нагадаємо, о 22.20 на телеканалі СТБ виходить близька за форматом програма «За Вікнами». Відповідаючи на закиди щодо цілеспрямованого контрпрограмування проти СТБ, програмний директор «Інтера» Сергій Дем’янчук «Якби ми хотіли контрпрограмувати проти СТБ, поставили б «Агенти впливу» на 10-20 хвилин раніше». 
 
Показники програми «За Вікнами» знизились: рейтинг 1,82%, частка 6,67% (у містах з населенням  "50 тис.+" - частка 8,38%,  а у "50 тис.-" - 5,21%), тоді як 17 березня рейтинг становив 2,42%, частка – 9,48%, а середня частка програми за березень – 8,09% (18+).
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22409
Читайте також
07.12.2008 17:17
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
11 738
Коментарі
45
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
D_West
5629 дн. тому
Я не знаю хто це пише, але мені явно здається, що це не глядачі цієї програми! Щоб ви там не писали, але програма не дає можливості так просто переключити канал. Чекаю продовження,а на критау вважаю забити, адже що рейтенг показує!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Соня
5651 дн. тому
"Розслідування" "Агентів впливу"- це художній фільм? То так і анонсуйте цю передачу! На справжнє серйозне розслідування там явно не тягне! Недостатність достовірної інформаціїї компенсується хворобливою уявою. Халтурна робота : все одно , що в деяких дешевих газетках читати про те, як Галя завагітніла від інопланетяніна! Ваш епатаж- брехливий.
хникаючий
5887 дн. тому
Ми(офігелі), ви також аццкі отмочілі. Нервно куріть бєломор оні то будут і так. Сразу бєломор, потом Безлюдная лішіт іх прємії, урєжіт зарплати, сотответственно посл бєломора будут куріть бамбук. Шановна Анна Віталівна! Візьмть мене на практику в програму "Агенти впливу" - хоть поржу трохи
ми (офігєлі)
5888 дн. тому
я собі уявляю цю мосчььь - 25 журналістів та ше й самого КДРТРК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Єто же порвьот всєх!! єто ж какіе расссследаванія блін!!! інтер і стб будуть нєрвно куріть бєламор в калідорі возлє туалєта... чекаємо з нетерпінням!!! ДАЙОШ ТРАНСЛЯЦІЇ РОЗСЛІДУВАННЬ в метро (без звуку)!!!! тьотя соня жжот! фарева.
Соня
5888 дн. тому
теперь понятно почему среди горшочниц (какашниц) т.е. К1 писночницы. и т.д. не подошел Степура. Я плакаю, Степура - ты победитель!!!! Я прикидую твои нормальные сюжеты и эти недоедки с размахом на расследование. По-моему тут еще и Павлюка почерк прописывается. Он любит супер-экстрим. Ларик, позвони мне если понял кто я (подружка твоей бывшей) Я тебе сразу найду с КДРТРК 25 журналистов, они тебе снимут и про супермаркет и про суперщахты. Я от Шевченка в шоке. Я думала он профессионал, но после сюжета про шахты прозрела.... мое фу! больше смотреть сей бред не буду бэээээ
старий хрич
5888 дн. тому
а як на мене то і режисерська робота - кенсордер! Шо за прикол був знімати рвано. Нафіг та мінідівішка взагалі? може я помиляюсь, але схоже. що зйомка була дівісфі-про і міні діві. Та й сюжети змонтовані на трійку. Студія гламурна але якась сильно казкова. А ти Андрію (Шевченко) в нас (1+1) їйбо краще виглядав, Шева, вибач - але ганьдьба тобі. Тобі на Гравісі ще не пропонували попрацювати чи на теті?
штогрин справжня-)
5888 дн. тому
люди, не принижуйте себе! бо аж гидко читати. як в тертьому класі, чесне слово. навіть я обурилась! і моє ім"я всує не згадуйте. розслідуйте! головне не про чужу брудну білизну=)
Артемий Шевченко
5889 дн. тому
А кутепов поди и дальше нас провоцирует - гляди ко http://shuka4.livejournal.com/116202.html?thread=1017578#t1017578
Олеся Штогрын
5889 дн. тому
Ні, Кутепов то мій коханий. А ще шевченко. Андрій, а не Артем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Михаил Боярский
5889 дн. тому
Елена, будьте моей женой! А вы , Кристина, увольте. Не знаю, кто ваш избранник, но лучше меня нет!
Бородянський
5889 дн. тому
Ганна Віталіївна, скажіть дякую за Солодовникову! Я точно знаю, шо вона вас саму ше зість. Проковтне
Безлюдная
5889 дн. тому
Нет! Богданчик - мой хлопец!
Анастасия, звезда
5889 дн. тому
а помнишь, как ты кричал: "Анастасия, звезда моя..." а я еще отмазывала вас, мол "это последний русский..." а теперь, выходит вы заняты?! и не единожды???? эх... как дальше жить? вокруг одни уроды...
Христина Коціра
5889 дн. тому
Ні, мій хлопець краще Боярського!
Д'Артаньян
5889 дн. тому
Ты гонишь... Раза в три отсилы
Михаил Боярский
5889 дн. тому
я красивее чем кутепов - в сто раз. {CENSORED}.
Глядачка
5890 дн. тому
Головне, щоб керівництву Інтера сподобалося. І команду належну підібрали, а не юнців, яким платитимуть копійки. Тоді й дивитися буде на щось. А поки тут сперечаються, на НТН чергове скорочення штату. Ха-ха-ха, привіт від Ганни!
заумный
5890 дн. тому
О ЧЕМ ВЫ ВСЕ ВООБЩЕ ГОВОРИТЕ? ОБЫЧНАЯ ПРОГРАММА. ПРИЧЕМ И ИНТЕРОВСКАЯ И ЭСТЭБЭШНАЯ.. ТОЛЬКО ТА ВЫХОДИТ РАНЬШЕ, А ЭТА ПЕРВАЯ... ВИДИМО У ВСЕХ МАЛО РАБОТЫ? ПРЕДЛОЖИТЬ?
Зрительницца
5890 дн. тому
Все равно, Кутенька, привет тебе! Помнишь, Белгород-Днестровский? Ты еще больше стал похож на моего любимого актера Михаила Боярского.
Глядач для зрительницы
5890 дн. тому
На жаль чи на щастя Ви помиляєтесь. Принаймні - я жіночої статі. Тобто точно не Кутєпов
Зрительницца
5890 дн. тому
Кутя, ты что ль это все пишешь? А ты похорошел с тех пор как я тебя бросила. Потягаешься с Шевченко-то. Молодца!
Глядач зі сторони
5890 дн. тому
Можете гордитися своїм унікальним смаком. Ви єдині зізналися, що Шевченко спраив на Вас враження і навть соромитесь підписатися власним іменем. А ще також заздрю гострому погляду - харизму у ведучого Агентів впливу навіть під мікроскопом розгледіти неможливо. Ну, це така справа - на колір і смак...
Зрители
5890 дн. тому
А в чем выражается "попустится"? В том, что он сексуальный, напористый и уверенный в себе? А на фоне клоуноподобного Богдана Кутепова - это становится особенно явным.(Богдан-бОян, добавить нечего) Интересно, что Ильиных вообще никто даже не упоминает в обсуждении, ему даже банеры не помогли.
Глядач зі сторони
5890 дн. тому
О, фанклуб Шевченка відізвався! Добре, що хоч хтось знайшовся, хто його пожалів, бо справді пацана шкода. Так попуститися на главном канале.
Зрители
5890 дн. тому
Артем Шевченко -- харизматичный ведущий и талантливый журналист. Чего и вам желаем!)))))))))))))
Богдан Кутєпов
5890 дн. тому
Дєвачькі, нє ссортєсь!
Оленка
5890 дн. тому
яяк на мене, Інтер за старою доброю традицію хочесь всіх переманити яскравою обгорткою... варто лише глянути на їхні рекламні акції або пригадати лише анонси про програму найгарнішого Савіка, Модний вирок, головні новини країни тощо. а коли відкриваєш ту цукерку - там прострочений продукт, аж надто неякісний. реклама - це ще не гарант успіху... Інте перетворися на сплошні понти, починаючи від головних новин до всюдисущих Агентів впливу
Прочто об'єктивний
5890 дн. тому
Ой. глюк.. затріть зайві коменти...
Олексій Кутєпов
5890 дн. тому
Людей псують ПОНТИ! Все йде добре, доки людина якісно працює і мовчить. Щойно починає гнути пальці, почнаються ГЛАВНИЄ НОВАСТІ СТРАНИ і "Я, Артем Шевченко..." - раз, два, три, чотири, п'ять, Я іду впливать! Шановні, ви робіть якісний продукт і не ганьбіть себе. А глядач сам розсудить, хто ІЗ ХУ.
тіпа спец
5890 дн. тому
"вікна" на порядок професійніші. крапка.
пані Христині
5890 дн. тому
Ви вказали показники за аудиторією 14-49 в містах 50тис+. В статті ж чітко вказано, що показники приводяться за аудиторією 18+.
Просто об'єктивний
5890 дн. тому
Давайте почекаємо наступних програм. На першу як правило занадто багато впливу. Вибачайте вже за каламбур.
зритель
5890 дн. тому
если бы в за викнамы втюхали больше денег,было бы на уровень выше чем на интере,а ваще когда на интере реклама на стб программа идет и наоборот!
нейтральный но объективный
5890 дн. тому
Аццкий отжиг. ФУУУУ и еще раз фу. Шева! ты действительно репортером на плюсах смотрелся лучше, тут ты комичный слишком. Зря Павлюк Степуру не взял. Может хоть один сюжет выдерживал бы критику
5890 дн. тому
з такою мильною програмою їм нічого не допоможе... успіхів "За вікнами"!
Глядачка
5890 дн. тому
Пересення інтерівської програми зовсім не вразило. Це в їхньому стилі. Рейтинг звісно більший ніж в СТБ, як загалом і в усього ІНТЕРУ, але програма геть нудна. Сюжет Шевченка був ніякуватим. Нічого нового, ніякого розслідування. Я очікувала більшого. Сюжет про магазин "аля з ранкового ефіру". Дуже якийсь легенький як на таку тему. Я би навіть сказала таке легке знущання над всіма споживачами. А сказати назви супермаркетів слабо було. А кудись звернутись з цими відеоматеріалами. Так, нарис на тему)))) Сюжет Солодовнікової запамятався лише її картатою міні-спідничкою. Це нагадувало щось типу - я така красіва і на ІНТЕРІ, помилуйтесь мною. А сюжет повітряна кулька. Хлопчину обпеченного шкода звісно, але на що Олена вплинула своїм псевдо-розслідуванням - не зрозуміло. Якось прісно все вийшло, у вас друзі. Ну двома камерами знімали, респект. та щось всі ці заморочки тільки відволікали від суті, а суті то не було. "За вікнами" дивились значно краще. Розслідування з галереями - цікаво, а чого науковий діалог Шуфрича з науковцем)))) - цікаво. Хороший сюжет про церковників. Так що контрпрограмування і вкрадені рейтинги - не означає якісний продукт, панове.
Христина Коціра
5890 дн. тому
Не знаю, звідки Телекритика бере рейтинги. Вчора у програми "За вікнами" показники були дещо інші. Рейтинг 2, 32. Частка 8,75 (8,13). Так що "Агентам впливу" не допоміг навіть старт на 15 хвилин раніше. Удачі, колеги!
NX
5890 дн. тому
Темы расследований - ширпотреб. Под стать попсовому названию программы. Хотя, собственно, кто сомневался? -) Даешь сюжеты про фарш из тухлого мяса в Сильпах и Кишенях в каждый выпуск! А еще лучше - как обвешивают покупателей на базарах. -) Тогда рейтинги еще вырастут.
rlk
5890 дн. тому
ну, так. артем виявився не крутим, а кумедним. він, конєшно, симпатяга, але до крутого розслідувача не дотягує. щоб бути таким, треба багато, довго й успішно працювати. так що концепція обрана не те що неправильно, але трохи потішно. ну а фокус із перенесенням програми на 15 хв. раніше не робить честі нікому на інтері. загалом не дивлюся ці передачі, але ж тепер не знаєш, на якого симпатягу дивитися - на артема чи на богдана. певне, все ж на богдана - менше понтів, кращий антураж, якісніші освітлення й картинка.
yo
5890 дн. тому
da/ bylo skushno
Глядач зі сторони
5890 дн. тому
Всі чекали на бомбу, а вийшла фігня-фігнею. ріспект хіба що керівництву каналу, не поскупилося, дало багато грошей і на студію, і на різні заморочки. Щодо сюжетів, то з точки зору журналістської роботи - убожество повне. Так нецікаво ще треба вміти робити. Особливо варто відзначити в цьому плані сюжет Шевченка. В новинах ненайрейтинговіших каналів і то були кращі сюжети на цю тему були.
Беззлюдная
5890 дн. тому
А мне нравица
Растаман
5890 дн. тому
Первый сюжет про "зэка" обсасывали все СМИ. И по телеку его показывали ни раз, и не два - вообще не произвел впечатления. Шахты - смотреть было нудно и неинтересно. Продавщица в магазине - это вАще - "тяп-ляп" Даже если съемки и были реальными - очень сильно смахивало на постанову. Покрайней мере снять чьито руки в магазине можно и без скрытой камеры. Сюжет про ямы - какой-то незаконченный. А пафос о том, что чувак на джипе не решился проехать через асфальтированную яму - вообще ни к чему. В целом, как и ожидалось, да и видно из кадра - над программой работали "не просто журналисты":))) Провокацией в программе не было, как и собственно "вплыву" на кого-то. Честно говоря, было интереснее смотреть сюжет "За викнами" про покупку диплома. Кутепов - передай журналистке РЕСПЕКТ. Объективно - программа "Агентов" проигрует СТБшному продукту. Ну, может это всего навсего, как говорится, первый блин комом.
Z
5890 дн. тому
К "Интеру" можно применять новый термин - ИНТЕРпрограммирование
Олексій Кутєпов
5890 дн. тому
Сталося, як і гадалося: ...Сергій Дем’янчук: «Якби ми хотіли контрпрограмувати проти СТБ, поставили б «Агенти впливу» на 10-20 хвилин раніше». Від ІНТЕРА чекати чогось іншого? А якщо хтось почне закидати про "здорову і чесну" конкуренцію, давайте хоча би на тиждень знімемо ІНТЕР з метрової частоти і поставимо його ну хоча би в рівень з ICTV, отоді потягаємось! P.S. А стосовно прграми - дешевий мікс із "Максимума" і "За вікнами". Дякую "Агентам впливу", що берете з нас приклад. СТБ - респект за те, що навчили "Агентів" впливати! ;-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду