24 березня на «Інтері» стартує програма Артема Шевченка «Агенти впливу»

18 Березня 2008
22131
18 Березня 2008
19:16

24 березня на «Інтері» стартує програма Артема Шевченка «Агенти впливу»

22131
24 березня на «Інтері» стартує програма Артема Шевченка «Агенти впливу»
24 березня о 22.30 на телеканалі «Інтер» стартує програма Артема Шевченка, журналістських розслідувань «Агенти впливу». Промо-ролики проекту вже кілька днів демонструються в ефірі каналу, проте точна дата прем’єри стала відома лише сьогодні.
 
«Агенти впливу» – це програма, де репортажі ведуть не просто журналісти. Вони – агенти впливу. Команда досвідчених репортерів… здатна проникнути у будь-які ситуації. Використовуючи найсучасніше обладнання для прихованої зйомки, змінюючи зовнішність і перевтілюючись, вони викривають шахрайство і обман…», - повідомляє прес-служба каналу. Ведучий також буде автором одного з репортажів кожного випуску, «який задає темп і ритм усій програмі».
 
Серед прикладів тем, які висвітлюватимуться у програмі, прес-служба називає «підземні пастки в центрі міста, куди провалюються автомобілі та люди; медичні та судові помилки, за які і медики, і правоохоронці практично ніколи не несуть відповідальності; організовані крадіжки з багажу пасажирів в аеропорту (про висвітлення цієї теми в пілотному випуску «Агентів впливу» писала «Детектор медіа» у зв’язку з конфліктом між журналістом Олексієм Степурою та Артемом Шевченком і керівником студії «07 продакшн» Ілларіоном Павлюком); страшний конвеєр шахтарських смертей на шахті Засядька».
 
Як і передбачала «ТК», програма виходитиме щопонеділка майже одночасно з програмою «За Вікнами» телеканалу СТБ.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22131
Читайте також
07.12.2008 17:17
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
11 724
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Не просто глядач P.S.
5883 дн. тому
Можу запевнити, НЕ просто глядач НЕ з СТБ.
Не просто глядач
5883 дн. тому
Контрпрограмування? - Чіткий почерк "Інтера". "Агенти вливу" заберуть в СТБ не лише кілька циферок рейтингу. Головне - позбавлять глядача можливості нормально подивитися обидві програми. Адже ж, створюючи проект ЖУРНАЛІСТСЬКИХ РОЗСЛІДУВАНЬ, стратегічне завдання ІНТЕРА зробити суспільство здоровішим, викриваючи нечесності? Чи може я помиляюся?? То може хай таких програм буде більше на українському ТБ??? То може ми робимо спільну справу???? Але, на жаль, це всього навсього яскравий приклад брудного, підсупного, підлого, нечесного і холоднокровного БІЗНЕСУ, панічна битва за липкі долЯрчики. Адіос амігос! Вся ваша ІНТЕРІВСЬКА братва в медіасередовищі себе вже давно дискредитувала. Дивіться не впадіть.
гость
5883 дн. тому
"за вікнами", "максимум", а теперь еще и это, давайте в одно время запустим на всех каналах одно и тоже, а что, ведь вовсе не нужно придумывать что-то новое;)
глядач 2
5883 дн. тому
Название программмы конечно отжиг.
глядач1
5883 дн. тому
да уж...на счет не просто журналисты - это круто:))) интерестно, это тетя Аня Б. контрпрограмирует "За викнами"? Посмотрим-посмотрим на агентиков.
Эx
5883 дн. тому
Вполне возможно что и к месту. Агенти впливу - ЗМІ - інструмент впливу, журналісти - агенти цих інструментів. Ну, це якщо дивитися позиттивно і на поверхні. А у глибині - може бути, наприклад, якщо програма торкатиметься теми рейдерства. Заносьте гроші, і наші агенти впливу зформують потрібне бачення ситуації. Це так - навскидку, як кажуть... хто більше ідей?
ой
5884 дн. тому
"«Агенти впливу» – це програма, де репортажі ведуть не просто журналісти. Вони – агенти впливу" Очень своеобразное представление о профессии журналиста. Или просто тупое и не кместу употребление типа красивого словосочетания без понимания его значения.
гость
5884 дн. тому
мда чистой воды плагиат, кстате за викнамы стало чуть менше рекламы
google -)
5884 дн. тому
"Команду досвідчених репортерів" Тема Шевченко вербует через Интернет: http://www.rabotaplus.com.ua/vacancy/824432.html
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду