detector.media
18.03.2008 19:16
24 березня на «Інтері» стартує програма Артема Шевченка «Агенти впливу»
24 березня на «Інтері» стартує програма Артема Шевченка «Агенти впливу»
24 березня о 22.30 на телеканалі «Інтер» стартує програма Артема Шевченка, журналістських розслідувань «Агенти впливу». Промо-ролики проекту вже кілька днів демонструються в ефірі каналу, проте точна дата прем’єри стала відома лише сьогодні.
 
«Агенти впливу» – це програма, де репортажі ведуть не просто журналісти. Вони – агенти впливу. Команда досвідчених репортерів… здатна проникнути у будь-які ситуації. Використовуючи найсучасніше обладнання для прихованої зйомки, змінюючи зовнішність і перевтілюючись, вони викривають шахрайство і обман…», - повідомляє прес-служба каналу. Ведучий також буде автором одного з репортажів кожного випуску, «який задає темп і ритм усій програмі».
 
Серед прикладів тем, які висвітлюватимуться у програмі, прес-служба називає «підземні пастки в центрі міста, куди провалюються автомобілі та люди; медичні та судові помилки, за які і медики, і правоохоронці практично ніколи не несуть відповідальності; організовані крадіжки з багажу пасажирів в аеропорту (про висвітлення цієї теми в пілотному випуску «Агентів впливу» писала «Детектор медіа» у зв’язку з конфліктом між журналістом Олексієм Степурою та Артемом Шевченком і керівником студії «07 продакшн» Ілларіоном Павлюком); страшний конвеєр шахтарських смертей на шахті Засядька».
 
Як і передбачала «ТК», програма виходитиме щопонеділка майже одночасно з програмою «За Вікнами» телеканалу СТБ.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY