Юлія Литвиненко й Віктор Павлік стали ведучими на каналі «Меню-ТВ»

6 Березня 2008
19395
6 Березня 2008
15:01

Юлія Литвиненко й Віктор Павлік стали ведучими на каналі «Меню-ТВ»

19395
Юлія Литвиненко й Віктор Павлік стали ведучими на каналі «Меню-ТВ»
В новому сезоні «Меню-ТВ» запустив кілька нових проектів власного виробництва. Про це йдеться в офіційному повідомленні телеканалу, яким володіє «Детектор медіа».
 
Щодня з понеділка по п’ятницю увазі глядачів пропонують нове кулінарне шоу «Між нами, дівчатами», в якому Анна Шереметьєва й Світлана Смирнова готують різні страви, докладно зупиняючись на кожному етапі приготування. Автори програми називають її родзинкою те, що кожного дня тижня йтиметься про певний тип їжі – салати, м’ясо, птицю, рибу, десерти. Також надаватиметься інформація про кількість калорій у кожній страві.
 
Гостями проекту «Аполітична кухня» з Юлією Литвиненко стануть відомі політики. Щосуботи політик без краватки, але у фартуху, приготує улюблену страву та розповість про свої кулінарні смаки й досягнення.
 
Як наголосила в коментарі «ТК» Юлія Литвиненко, вона продовжує роботу на посаді головного редактора журналу TeleCity – україномовного глянцевого видання про телебачення і кіно, яке входить до холдингу «Главред-медіа», і планує надалі розвивати цей проект. Також вона й надалі вестиме вечірні новини на телеканалі «Сіті». «Аполітична кухня» - це проект вихідного дня, цикл із 20 програм, які мене запросили вести, бо вважають, що мені добре вдається спілкуватись із політиками у неформальній атмосфері, - сказала Юлія Литвиненко «ТК». – Це не буде кухня в чистому вигляді, радше цікава розмова в кухонному антуражі».
 
Ще одне нововведення стосується програми «Кулінарний дует», яка виходить щонеділі о 17:20. Її ведучим став Віктор Павлік. Як він розповів «Телекритиці», це сталося абсолютно випадково: «Я їхав на запис цієї програми, де мав бути гостем. Проте, поки дістався до місця зйомок, виявилося, що щось сталося з ведучим. Тоді мені запропонували спробувати провести її самому. Досвід виявився вдалим і мені запропонували вести програму». За словами співака, він не може назвати себе досвідченим кулінаром, проте протягом запису перших десяти випусків програми відкрив для себе кілька нових рецептів. Гостями програми вже стали «Стереоліза», співачка Лілу, Фома з «Мандрів» та інші представники шоу-бізнесу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19395
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
LALA
5862 дн. тому
WSG, а до чого тут РУДЯ? Він же не має жодного відношення до цього телеканалу! А вміння "розкручувати" телеканал таки відчувається - неозброеним оком видно професіоналізм продюсера, ну і піарщики працюють завзято...
WSG
5866 дн. тому
Рудя молоток!!! Тонке відчуття смаків цільвої, та вміння "розкручувати" канал. Якщо не буде прикалуватись з автоматниками - далеко продвинеться.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду