Аудиторія супутникового каналу «Меню-ТВ» сягнула 4,5 млн глядачів

11 Березня 2008
8482
11 Березня 2008
13:25

Аудиторія супутникового каналу «Меню-ТВ» сягнула 4,5 млн глядачів

8482
Аудиторія супутникового каналу «Меню-ТВ» сягнула 4,5 млн глядачів

Перший український кулінарний телеканал «Меню-ТВ» повідомляє про підсумки діяльності за 2007 рік. Станом на початок березня 2008 року за 9 місяців існування аудиторія каналу зросла до 4,5 млн осіб. Мережа покриття телеканалу становить 141 місто в 24 областях України, що, за даними GFK Ukraine, відповідає приблизно 17% населення України.

В новому сезоні канал зробив ставку на проекти власного виробництва. Так, в лютому в ефір вийшло відразу три нові програми – «Між нами, дівчатами», «Аполітична кухня» і «Кулінарний дует». У повідомленні перераховуються бренди, які стали партнерами «Меню-ТВ»: Gorenje, Vitek, Röndell, Sandora, Беседа, Lipton, Nescafe, Coffe-Mate, Дирол, Ятрань, Dove, Clear, Sunsilk, Rexona, Cif, Persil, Domestos, Braun. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8482
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
RFT
5892 дн. тому
Хто його бачив і хто його чув? Хай виходять на нормальний промінь нормального супутника.
ника6
5892 дн. тому
имеется ввиду потенциальная аудитория в 4.5 миллиона зрителей? канал стильный, но пока малопопулярный
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду