Влада США роздаватиме по 40 доларів на цифрові декодери

10 Січня 2008
30695
10 Січня 2008
14:21

Влада США роздаватиме по 40 доларів на цифрові декодери

30695
Влада США роздаватиме по 40 доларів на цифрові декодери
Від січня всі сім’ї у Сполучених Штатах за першою вимогою зможуть отримати купон на 40 доларів в рамках програми субсидіювання купівлі цифрових приставок, яку  розробило Агентство зі зв’язків та інформації США (NTIA).
 
Програма має допомогти мільйонам американців, які користуються аналоговим телебаченням, безболісно перейти на прийом цифрового телебачення. Одне домашнє господарство зможе отримати максимально два купони. Термін дії купонів становить 90 днів з моменту їх випуску.
 
Як очікується, телевізійні приставки коштуватимуть 50-70 доларів і на купівлю одного декодера можна буде використати лише один купон. Разом з тим, виробник приставок компанія EchoStar Holding Corp. уже представила конвертер вартістю 39.99$, який ідеально вкладається у виділені за субсидією гроші.
 
За оцінками експертів, основними споживачами таких купонів стануть люди похилого віку, які придбали свої телевізори давно, а також жителі сільської місцевості та малозабезпечені сім’ї.
 
Відповідно до законодавства США, 17 лютого 2009 року країна повинна повністю перейти на цифрове телемовлення. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду