Нацрада закликає телерадіокомпанії відмовитись від розважальних програм на час жалоби

20 Листопада 2007
32017
20 Листопада 2007
10:24

Нацрада закликає телерадіокомпанії відмовитись від розважальних програм на час жалоби

32017
Нацрада закликає телерадіокомпанії відмовитись від розважальних програм на час жалоби
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулась до керівників телерадіокомпаній, звернувши їхню увагу на необхідність запровадити 20 листопада спеціальне програмування, а також утриматись від показу розважально-концертних  програм та комедійних фільмів.
 
Нагадаємо, 20 листопада 2007 року Указом Президента України №1118/2007 оголошене днем жалоби у зв’язку з трагедією, що сталася у м. Донецьку на орендному підприємстві «Шахта ім. О.Ф. Засядька» і призвела до численних людських жертв.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32017
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола Тищенко (журналіст)
6022 дн. тому
Нацрада щось пізно реагує. Всі вже ввечері 19.11. внесли зміни до програм передач, а вони на наступний день звертаються - згадали... А то без них ніяк... "Отметился - проявил заботу..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду