Володимир Ар’єв, Кіра Муратова та Руслан Сенічкін - серед номінантів премії «Людина року»

16 Листопада 2007
13108
16 Листопада 2007
18:13

Володимир Ар’єв, Кіра Муратова та Руслан Сенічкін - серед номінантів премії «Людина року»

13108
Володимир Ар’єв, Кіра Муратова та Руслан Сенічкін - серед номінантів премії «Людина року»

Серед номінантів на загальнонаціональну премію «Людина року - 2007» – журналіст Володимир Ар’єв та кінорежисер Кіра Муратова, повідомляє «Українська правда» з посиланням на прес-службу «Людини року».

Відповідно до проміжних підсумків експертного опитування станом на 16 листопада 2007 року визначено по п'ять-шість претендентів на здобуття лауреатських звань у кожній з номінацій.

Серед номінантів на премію «Журналіст року в галузі електронних ЗМІ» – Володимир Ар’єв (5 канал), Віталій Гайдукевич («1+1»), Руслан Сенічкін («Інтер»), Олесь Терещенко («1+1»), Cвятослав Цеголко (5 канал).

На премію «Газета року» номіновано «Газету по – киевски», «Деловую столицу», «Контракты», «Сегодня», «Факти». На премію «Журнал року» - «Viva», «Женский журнал», «Кореспондент», «Профіль», «Фокус».

Серед номінантів на премію «Митець року» – кінорежисери Оксана Байрак, Кіра Муратова і Сергій Маслобойщиков, балетмейстер Раду Поклітару, скульптор Микола Рапай.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13108
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KWOZ
6023 дн. тому
Кира Муратова и пусть в другой номинации, но номинанты ТОЙ ЖЕ премии сладкопопые мальчики Руслан Сеничкин и Виталик Гайдукевич - эта сильна! Эта крута! Это окончательно убедило - Людына року НИКОГДА не изменится, это отстойнейшее мероприятие!
Леді Журн
6023 дн. тому
Дивує інше. Номінувати та власне визначати найбільш гідних такого "престижного" звання повинні професіонали або досить мудрі люди. Так от найтрагічніше те, що якраз там посміли всіх водні купки ставити...
сенічкінд
6024 дн. тому
Це дуже правильно! Сенічкін повинен помститися за невдачу Гомонай на Телетріумфі! Сенічкіна - людиною року!
Журналістка
6024 дн. тому
МАРАЗМ!!!!! І не інакше . . . . Ви мені скажіть ЯКІ вони журналісти???? Волни роблять сюжети??? Вони вигризають, розкручують теми. Вони сидять в монтажках, вилизують плани, сваряться з відеоінженерами, операторами думають виписують кожне речення?????? А якже ті, про кого я написала??? Ті, хто робить стенхд-апи, мерзне на холоді, нервує коли робить гарячі новини "під ефір"???? Ах ми готові помітити "гаварящую голову" . . . Тоді номінація повинна називатися саме так . . . МАРАЗМ!!!!!!
Дмитро
6024 дн. тому
Скільки вже років "наш Прометей" демонструє своє невігластво національного масштабу. За що цього року має отримати "кращого журналіста" Ар`єв (при всій повазі до нього) - за обрання у депутати? Чому до списків не потрапив Андрій Куликов? За які "заслуги" можна газетою року назвати "Факти" - за примітивну бульварщину? Але безперечний хіт - це список митців. Що там робить чудовий режисер Сергій Маслобойщиков, якого фактично витисли з країни, і який переважно працює за кордоном? Ну, а ім`я Байрак та Муратової поряд - це поза гранню добра та зла. Організаторам навіть на думку не спало, яким дикунством буде виглядати "змагання" геніальної режисерки, яка вже заслужила світову славу та клепальниці коньюктурних серіалів для Москви...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду