Любко Дереш стане головним редактором журналу «Кофе с молоком» із щомісячним накладом 500 тисяч

25 Жовтня 2007
38361
25 Жовтня 2007
16:30

Любко Дереш стане головним редактором журналу «Кофе с молоком» із щомісячним накладом 500 тисяч

38361
Любко Дереш стане головним редактором журналу «Кофе с молоком» із щомісячним накладом 500 тисяч
Український письменник Любко Дереш стане головним редактором щомісячного журналу «Кофе с молоком». Наклад видання становитиме 500 тисяч примірників. Обсяг – від 140 сторінок. Пілотний номер вийде на початку листопада. Поширюватиметься українською залізницею безкоштовно в купейних та спальних вагонах. 
 
Як розповів «ТК» Любко, журнал створено на інвестиції вітчизняної рекламної агенції «Ньюмі». «Це було рішення інвестора – робити журнал російськомовним», – зауважив письменник.  
 
Стати редактором Любкові запропонувала президент компанії Яна Кононова. «Вона звернулася з пропозицію довготривалої співпраці. Журнал планує підтягнути серйозні рекламні інвестиції», - коментує Любко. 
 
Він розрахований на середній клас, людей середнього віку, які мають стабільне фінансове становище. «Кофе с молоком» має формувати в їхній свідомості причетність до європейських споживацьких стандартів.
 
Редакційний колектив зараз у процесі формування (складатиметься приблизно з 20-25 осіб). Журнал видаватиметься в Києві.

 

 

Нагадуємо, що свої запитання Любкові ви можете поставити в нашому чаті за адресою: www.chat.detector.media  до 17.30 25 жовтня.
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38361
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Проводник
6025 дн. тому
Он его сам раздавть будет? Не издевайтесь над проводниками! Вы видели проводников, которые тягают по вагону журналы за зарплату 300-400 долларов? Нам доплатят? Не смешите! Что значит бесплатно? Кто-то взятку взял в управлении, это возможно, вот и все бесплатно. А про "вспотеете" выше написали, это точно, будем в топке жечь и потом обливаться :-) Хоть погреемся, а то угля не всегда хватает.
Майстер слова
6041 дн. тому
Не дарма мені це юне ... не сподобалося. Як воно поспішило запродуватися. Галичани, ви що, очманіли? Як не глянеш у якийсь російськомовний ЗМІ - скрізь знайдеш галичанина. Сидіть у своєму об..раному голубами Львові, не русифікуйте залізницю. Якого хріна?!
чё?
6042 дн. тому
Зачем так обидно говоришь?)) Сама выкусывай и потей вместе с патрицием Дерешем)) Глухонемых видела в тамбуре? Они со своими сканвордами и лабудой копеечной быстро вас с рынка вытеснят. Кому там на ж.д такая глыба контента нужна?))
NADN
6042 дн. тому
Завидуйте, плебеи. Журнал делается для БЕСПЛАТНОГО распространения на ж-д. Выкусили? Там не только тираж, но и реклама будет такая, что вспотеете )))
И чё?
6042 дн. тому
Журнал с тиражом 500 тысяч?))) Бго-го-го. Жги, Любко, желаю побить вечный рекорд АиФ))))
Шекспир
6043 дн. тому
Я в полном трепете. 25 человек будут делать 140 стр журнал общим тиражем превышающий все общенациональные журналы Украины. Наверно это будет 19 фотографов, один журналист, для подписи под фото, один редактор, один литредактор, два фоторедактора и один Любко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду