detector.media
17.07.2007 12:58
На «1+1» з’явиться адаптація формату Pop Idol?

«1+1» має намір придбати британський формат Pop Idol. Про це «ТК» стало відомо з власних джерел.

 

Виконавчий продюсер «1+1» Олександр Лозинський цю інформацію не заперечив, зазначивши: «Канал «1+1» до нового сезону підготує для наших глядачів кілька цікавих міжнародних форматів, які мають успіх у світі, і ми б хотіли, щоб глядачі, що живуть в Україні мали змогу з ними ознайомитись. А буде це Pop Idol або інші відомі у світі формати поки казати передчасно, тому що ми тільки ведемо перемовини». 
 

Довідка «ТК»:

«Поп Айдол» був одним із британських проектів пошуку талантів, продюсованому студією «Гастинґсшоу» для канала ITV.  Презентація відбулася 5-го жовтня 2001-го року. Саму концепцію нового проекту створив продюсер «Спайс Ґьорлз» Саймон Фуллер.

 

У Великій Британії транслювалися два тури конкурсу, які виходили з переривом в один рік. У 2002 році німецький канал RTL отримав ліцензію на трансляцію проекту. Тепер і Німеччина визначала свою найяскравішу поп-зірку. Проект виявився вдалим. Ліцензію стали купувати канали США (Американський ідол), Канада (Канадський ідол), а також Австралія, Філіппіни, і Франція (Нова зірка).

 

Переможці проекту з різних країн зустрічалися у фіналі в Лондоні, де конкурс вів незмінний ведучий Саймон Ковелл.

 

У 2006 році проект повністю перекупив британський канал ITV, а Саймон Фуллер став його офіційним продюсером.


В Росії за ліцензією Pop Idol виходив проект телеканалу «Росія» – «Народний артист». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY