Літературний журнал «kr: КНИЖНИК-review» вийшов у новому форматі

11 Липня 2007
13484
11 Липня 2007
11:16

Літературний журнал «kr: КНИЖНИК-review» вийшов у новому форматі

13484
Літературний журнал «kr: КНИЖНИК-review» вийшов у новому форматі

На днях вийшов із друку перший номер оновленого літературного часопису «kr: КНИЖНИК-review». Відповідне повідомлення поширила редакція видання.

Як зазначається у повідомленні, зміни торкнулися всіх складових видання – новий дизайн, змістовне наповнення, поліграфія. Доповнена сама назва журналу – відтепер важливим її елементом є скорочення kr, яке стало і новим логотипом. Журнал «потовстішав» удвічі – до 64 сторінок, і відтепер виходитиме частіше – що два тижні, по четвергах. Сформовано новий склад редакції, відділів збуту, маркетингу та продажу реклами. Як повідомляється, це стало можливо завдяки приходу на початку 2007 року нового інвестора – компанії ЕCEM Media. Загальний обсяг інвестицій планується у розмірі 1,2 млн доларів, а прибутковим проект має стати за два роки.

У липні стартувала рекламна кампанія «kr: КНИЖНИК-review». На центральних станціях метро уздовж ескалаторів, а також на вулицях Києва встановлено рекламні щити часопису. Видання планується розповсюджувати, крім книгарень та передплати, також через газетні кіоски та приватних розповсюджувачів. Планується представити журнал у всіх обласних центрах України.

Нова стуктура «kr: КНИЖНИК-review» містить такі рубрики: Хроніка (новини, анонси, результати соціологічних опитувань), Подія (фоторепортаж), Бумеранг (відгуки читачів і преси), Книжки номера (10 рецензій на 10 найрезонансніших книжок усіх жанрів), Тема номера, Персона (центральне інтерв’ю журналу), Нове ім'я, Критичне поле (аналітика літературного процесу), Рецензії (10 рецензій на 10 нових книжок, які не потрапили до категорії найрезонансніших), Ретро (історичні портрети), Моя справа (огляди професійної літератури та книжок про дозвілля), Норма (практикум із культури мовного спілкування), Де твориться література (сучасні мемуари популярних літераторів), Мандри (дорожні нотатки письменників).

Змінилася також адреса «kr: КНИЖНИК-review» – редакція журналу переселилася з Подолу, вулиці Межигірської, до центру столиці – на вулицю Шота Руставелі, 30.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13484
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду